Βόλος

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών Βόλος

Καθηγήτρια Αγγλικών με πολυετή διδακτική εμπειρία (Ξενόγλωσσο Τμήμα Ηπείρου), κάτοχος πιστοποίησης CELTA (Πανεπ. Cambridge) καθώς και επίσημη άδεια ΕΟΠΠΕΠ, αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα στο κέντρο του Βόλου.

Η εκμάθηση της γλώσσας προσαρμόζεται στους στόχους και ηλικία του σπουδαστή. Τα Γραμματικά φαινόμενα εξηγούνται λεπτομερώς και δίνεται ορθή επεξήγηση υποχρεωτικού Λεξιλογίου. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον προφορικό και γραπτό λόγο από την αρχή του κύκλου μαθημάτων.

Ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον εξεταστικό φορέα και την εξέταση που επιθυμεί. (Esolnet)LRN, (Cambridge)FCE, CAE, CPE, IELTS, (Michigan) ECCE, ECPE, (Central Lancashire) ESB κ.α. Δίνεται απόδειξη παροχής υπηρεσιών και το πρώτο μάθημα παρέχεται άνευ χρέωσης.

Μαθήματα ελληνικού σαντουριού και θεωρίας της μουσικής -Βόλος

Παραδίδονται στο Βόλο ιδιαίτερα μαθήματα στο σαντούρι και θεωρία της μουσικής σε μαθητές (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας), σε ενήλικες και σε παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από καθηγήτρια σαντουριού-νηπιαγωγό με εξειδίκευση στη "Μουσική Παιδαγωγική" και στην "Παιδαγωγική Ψυχολογία" και πολυετή εμπειρία σε μουσικά σχήματα.

Φιλόλογος- Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής στον Βόλο

Απόφοιτη Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ), με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (Παν. Θεσσαλίας, ΠΤΕΑ), αναλαμβάνει μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. 
-Εξατομικευμένα προγράμματα μάθησης
-Παράλληλη στήριξη
-Μελέτη 

Μελέτη σε Μαθητές Δημοτικού/ Βόλος

Πτυχιούχος  του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Στόχος των ιδιαίτερων μαθημάτων: Ο σωστός τρόπος εκμάθησης του αντικειμένου συμβάλλει όχι μόνο στη μεταφορά γνώσεων αλλά στην αγάπη και το ενδιαφέρον γι'αυτο! 
Παρέχεται υποστηρικτικό υλικό.

Μελέτη παιδικών δημοτικού - Βόλος

Απόφοιτη παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη παιδιών δημοτικού όλων των τάξεων σε τιμές προσιτές με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Μελέτη Δημοτικού/ Βόλος

Δάσκαλος, Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΔΠΘ, με εμπειρία  στην Ειδική Αγωγή (συνοδός σε άτομα με ειδικές ανάγκες) αναλαμβάνει την καθημερινή προετοιμασία και μελέτη μαθητών δημοτικού όλων των τάξεων. Παρέχεται, επίσης, βοήθεια και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.
Συνεχής ενημέρωση και επικοινωνία με τους γονείς για την πρόοδο των παιδιών. 
Επίσης, αναλαμβάνεται η φύλαξη και δημιουργική απασχόληση των μαθητών (δραστηριότητες).

Ιδιαίτερα μαθήματα - Παράλληλη στήριξη/ Βόλος

Ειδική Παιδαγωγός, Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, παρέχει υπηρεσίες:
Παράλληλης στήριξης,
Καθημερινής προετοιμασίας και μελέτης μαθητών Δημοτικού,
Φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών όλων των ηλικιών.

Καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας/ Βόλος

Καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας κλασικής ειδίκευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με μεταπτυχιακές σπουδές Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Πότσνταμ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου. Επταετής εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου - λυκείου και κατάρτιση σε θέματα διδασκαλίας . 

Μαθήματα Χημείας/ Βόλος

Καθηγήτρια Χημείας, απόφοιτη του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Διδακτική εμπειρία, προσεκτική προετοιμασία για Πανελλήνιες εξετάσεις, δυνατότητα συχνών τεστ αξιολόγησης. Παρέχεται πλούσιο διδακτικό υλικό και αναλυτικές σημειώσεις.

Ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού/ Βόλος

Δασκάλα με πολυετή εμπειρία, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μεταπτυχιακό στις "Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας", αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού και την κάλυψη των διδακτικών ενοτήτων. Παρέχεται επιπρόσθετο υλικό για εξάσκηση και πραγματοποιούνται επαναληπτικά μαθήματα. Δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης. 

Ιδιαίτερα Μαθηματικών/ Βόλος

Απόφοιτος του τμήματος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στην πληροφορική και πολυετή φροντιστηριακή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών,Φυσικής και Χημείας σε μαθητές γυμνασίου και Μαθηματικών σε μαθητές λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ).
-Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό
-Μειωμένες τιμές για ολιγομελή τμήματα και αδέρφια
-Δυνατότητα μετακίνησης σε κοντινά χωριά της περιοχής

Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα/ Βόλος

Φιλόλογος με πολυετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Αναλαμβάνει την μεθοδική προετοιμασία των υποψηφίων μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Παρέχονται, χωρίς επιπλέον χρέωση, σημειώσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του μαθητή (συστάσεις διαθέσιμες εφόσον ζητηθούν)

Ιδιαίτερα μαθήματα ΑΟΘ/ Βόλος Μαγνησία

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών γενικής παιδείας και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας γ λυκείου. Τιμές προσιτές και δυνατότητα δημιουργίας ολιγομελών τμημάτων. 
Παραδίδονται μαθήματα και σε φοιτητές οικονομικών σχολών. 

Subscribe to this RSS feed