Χημεία

Έκθεση, Βιολογία, Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά για μαθητές (και για αδύνατους) Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.

Έκθεση, Βιολογία, Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά παραδίδονται. Εγγυημένη, Παραγωγική, Ουσιαστική, Ολοκληρωμένη Μάθηση, Χωρίς παπαγαλία, σε Μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου (και σε Αδύνατους), Ατομικά ή σε Γκρουπ, από Έμπειρο Διδάκτορα Πανεπιστημίου Αμερικής, Βιολόγο Χημικό, Ειδικό Παιδαγωγό Πανεπιστημίου Αθηνών, Φροντιστηριούχο.

Μαθήματα Βιολογίας, Χημείας, Φυσικής, Μαθηματικών, Αγγλικών/ Αθήνα, Αττική

 Διδάκτωρ Βιοϊατρικής Αμερικάνικου Πανεπιστημίου καθώς και διετούς φοίτησης στην Αγγλία στο Μαθηματικό τμήμα του Νιούκασλ παραδίδει μαθήματα: Aγγλικών, Βιολογίας,Χημείας,Φυσικής,Μαθηματικά για εισαγωγή φοιτητών σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια σε Μεγάλη Βρετανία,Η.Π.Α,Ε.Ε, με άριστη κατάρτιση ορολογίας και γνώσης των ανωθι. Επισης παραδίδω σε ενήλικες Αγγλικά άριστα είτε ιδιαίτερα η σε τμήματα. Επισης αναλαμβάνω μαθητές Γυμνάσιου,Λυκείου στα παραπάνω μαθήματα. Παρέχεται μεθοδικότητα, μεταδοτικότητα, επικοινωνία στον μαθητή/-τρια. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες. Το πρώτο μάθημα/γνωριμία δωρεάν.

Ιδιαίτερα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας/ Θεσσαλονίκη

Απόφοιτος του τμήματος γεωλογίας της σχολής θετικόν επιστήμων του α.Π.Θ. Με εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών παραδίδει μαθήματα μαθηματικών, φυσικής, χημείας σε μαθητές γυμνάσιου και λυκείου. Τιμές προσιτές. Δεκτά και ολιγομελή τμήματα.

Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας / Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών και Χημείας σε μαθητές γυμνασίου καθώς και διδακτική υποστήριξη σε μαθητές δημοτικού από άτομο με εμπειρία στην διδασκαλία και με διδακτικό υλικό (δυνατότητα για πακέτα μαθημάτων).

Ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας/ Πάτρα

Τελειόφοιτη φοιτήτρια  Φυσικής με τριετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής -Μαθηματικών-Χημείας σε μαθητές γυμνασίου. Επίσης αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη και φύλαξη παιδιών δημοτικού.  

Ιδιαίτερα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας/ Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα μαθηματικών, φυσικής, χημείας και βιολογίας παραδίδονται από φοιτήτρια τελειόφοιτη με εμπειρία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου και σπουδαστές ΤΕΙ/ΑΕΙ. 

Βιολόγος Χημικός/ Αθήνα, Νέα Σμύρνη

Εκπαιδευτικός βιοχημικός, απόφοιτη Λεόντειου, με εμπειρία γυμνασίου, λυκείου και πανελλαδικών εξετάσεων παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου στα μαθηματικά και τη φυσικά και λυκείου στη βιολογία και την χημεία.

Ιδιαίτερα Μαθήματα/ Κοζάνη

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα στα Μαθηματικά, τη Φυσική και τη Χημεία σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου

Ιδιαίτερα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας/ Νεάπολη, Θεσσαλονίκη

Απόφοιτη του τμήματος Χημείας  Α.Π.Θ, με εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών και παιδαγωγική κατάρτιση, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα χημείας, μαθηματικών και φυσικής σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Επιπλέον αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη μαθητών δημοτικού. Προσφέρει πλούσιο και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό. 

Βιολογία Λυκείου- Βιολογία, Χημεία, Φυσική Γυμνασίου/ Ρόδος

 Εκπαιδευτικός, απόφοιτη του Βιολογικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας Λυκείου και Βιολογίας/ Χημείας/ Φυσικής Γυμνασίου. Δέκα χρόνια διδακτικής εμπειρίας. Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

Subscribe to this RSS feed