Βιολογία

Έκθεση, Βιολογία, Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά για μαθητές (και για αδύνατους) Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.

Έκθεση, Βιολογία, Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά παραδίδονται. Εγγυημένη, Παραγωγική, Ουσιαστική, Ολοκληρωμένη Μάθηση, Χωρίς παπαγαλία, σε Μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου (και σε Αδύνατους), Ατομικά ή σε Γκρουπ, από Έμπειρο Διδάκτορα Πανεπιστημίου Αμερικής, Βιολόγο Χημικό, Ειδικό Παιδαγωγό Πανεπιστημίου Αθηνών, Φροντιστηριούχο.

Μαθήματα Βιολογίας, Χημείας, Φυσικής, Μαθηματικών, Αγγλικών/ Αθήνα, Αττική

 Διδάκτωρ Βιοϊατρικής Αμερικάνικου Πανεπιστημίου καθώς και διετούς φοίτησης στην Αγγλία στο Μαθηματικό τμήμα του Νιούκασλ παραδίδει μαθήματα: Aγγλικών, Βιολογίας,Χημείας,Φυσικής,Μαθηματικά για εισαγωγή φοιτητών σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια σε Μεγάλη Βρετανία,Η.Π.Α,Ε.Ε, με άριστη κατάρτιση ορολογίας και γνώσης των ανωθι. Επισης παραδίδω σε ενήλικες Αγγλικά άριστα είτε ιδιαίτερα η σε τμήματα. Επισης αναλαμβάνω μαθητές Γυμνάσιου,Λυκείου στα παραπάνω μαθήματα. Παρέχεται μεθοδικότητα, μεταδοτικότητα, επικοινωνία στον μαθητή/-τρια. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες. Το πρώτο μάθημα/γνωριμία δωρεάν.

Βιολογία στη Θεσσαλονίκη

 Ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας σε Μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου παραδίδονται από έμπειρο καθηγητή σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Παρέχεται πλούσιο υλικό, συχνές επαναλήψεις, τεστ

Ιδιαίτερα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας/ Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα μαθηματικών, φυσικής, χημείας και βιολογίας παραδίδονται από φοιτήτρια τελειόφοιτη με εμπειρία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου και σπουδαστές ΤΕΙ/ΑΕΙ. 

Βιολόγος Χημικός/ Αθήνα, Νέα Σμύρνη

Εκπαιδευτικός βιοχημικός, απόφοιτη Λεόντειου, με εμπειρία γυμνασίου, λυκείου και πανελλαδικών εξετάσεων παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου στα μαθηματικά και τη φυσικά και λυκείου στη βιολογία και την χημεία.

Βιολογία Λυκείου- Βιολογία, Χημεία, Φυσική Γυμνασίου/ Ρόδος

 Εκπαιδευτικός, απόφοιτη του Βιολογικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας Λυκείου και Βιολογίας/ Χημείας/ Φυσικής Γυμνασίου. Δέκα χρόνια διδακτικής εμπειρίας. Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Βιολογίας/ Θεσσαλονίκη

Φοιτητής Βιολογίας με διδακτική εμπειρία 1 έτους στην Γ Λυκείου παραδίδει μαθήματα Βιολογίας σε μαθητές Γ Λυκείου στη Θεσσαλονίκη.
Πρώτα μαθήματα γνωριμίας! Υλικό με απλές ασκήσεις πρώτα και πιο σύνθετες έπειτα με εμβάθυνση στην ύλη για την πλήρη κατανόηση και κρίση της κάθε άσκησης

Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές και φοιτητές/ Λάρισα

Ιδιαίτερα μαθήματα  Βιολογίας Χημείας Μαθηματικών Φυσικής σε τάξεις Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου από Βιολόγο απόφοιτο ΑΠΘ με μεταπτυχιακό (σε εξέλιξη). Υπευθυνότητα-Μεταδοτικότητα. Υποστήριξη φοιτητών ΑΕΙ & ΤΕΙ Λάρισας στα μαθήματά τους (για τα σχετικά τμήματα των ιδρυμάτων). Δυνατή και η εκπόνηση εργασιών εξαμήνου και διπλωματικών 

Ιδιαίτερα Βιολογίας/ Σέρρες και Θεσσαλονίκη

Απόφοιτη του τμήματος ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ του Α.Π.Θ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη  Γενετική  του Α.Π.Θ και μεταπτυχιακού διπλώματος στη  Διαιτολογία  στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθήνας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στις περιοχές Σερρών και Θεσσαλονίκης. Υπάρχει η δυνατότητα συγκρότησης group 2-3 ατόμων. Διατίθενται  σημειώσεις και μεγάλη συλλογή ασκήσεων. Πραγματοποίηση μεθοδικών επαναλήψεων και τακτικών διαγωνισμάτων με σκοπό την άριστη κατανόηση και εμπέδωση της ύλης. Υπάρχει η δυνατότητα και για μαθήματα μεσω skype. 

Αναλαμβάνει επίσης Πτυχιακές και Διπλωματικές  εργασίες στους τομείς της Βιολογίας, Διαιτολογίας, Ιατρικής και σχετικών επιστημών σε λογικές τιμές.

Subscribe to this RSS feed