Νεοελληνικά

Ιδιαίτερα (και online) μαθήματα φιλολογικών και Αγγλικών

Mαθήματα φιλολογικών και αγγλικών από έμπειρη καθηγήτρια στα βόρεια προάστια (και μέσω Skype, Zoom, Messenger, Viber) σε μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου
(Έκθεση, Γλώσσα, Λογοτεχνία, Αρχαία, Αγγλικά όλων των επιπέδων).

Μεθοδικότητα, μεταδοτικότητα, σημειώσεις.

Κάλυψη κενών, Επαναλήψεις, Διδασκαλία νέας ύλης
Μέγιστα αποτελέσματα σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Ιδιαίτερα Φιλολογικά Μαθήματα - Θεσσαλονίκη

Πτυχιούχος φιλόλογος (κυρία Ειρήνη) του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην ειδική αγωγή παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Παράλληλα, διακρίνεται για πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις ( αρχαία ελληνικά, έκθεση, λογοτεχνία και ιστορία). Επιδεικνύει υπευθυνότητα και ικανότητα προσαρμογής στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Φιλολογικά μαθήματα Θεσσαλονίκη

Πτυχιούχος φιλόλογος του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Αναλαμβάνω και την προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις, μετά από πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτόν, καθώς και τη διδασκαλία παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό. Υπευθυνότητα, μεταδοτικότητα και φιλικές τιμές. Φιλολογικά μαθήματα- αρχαία ελληνικά, νέα ελληνικά, έκθεση, λογοτεχνία, ιστορία και κοινωνιολογία.

Φιλολογικά μαθήματα στη Θεσσαλονίκη και σε κάποιες περιοχές στη Χαλκιδική

Έμπειρη καθηγήτρια φιλόλογος,απόφοιτος Α.Π.Θ με ειδίκευση στις κλασικές σπουδές και μεταπτυχιακό τίτλο στη διαπολιτισμική εκπαίδευση και διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου (γλώσσα-έκθεση, αρχαία, λατινικά, λογοτεχνία, ιστορία), σε φοιτητές της Φιλολοσοφικής Σχολής (αρχαία ελληνικά και λατινικά), σε ενήλικες (τα νεα ελληνικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα). Παρέχονται προσωπικές σημειώσεις και υλικό με ασκήσεις. Αναλαμβάνω εργασίες φοιτητών για διόρθωση-επιμέλεια και μεταφράσεις κειμένων από λατινικά και αρχαία.

Ειδική αγωγή - Δυτικά προάστια Αθηνών

Φιλόλογος με 8 Χρόνια διδακτικής πείρας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αρχαίων ελληνικών,  έκθεσης, γλώσσας,  ιστορίας,  λογοτεχνίας σε γυμνάσιο και λύκειο, καθώς αναλαμβάνει και την μελέτη παιδιών δημοτικού. Ειδίκευση στην ειδική αγωγή και σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, ΔΕΠΥ, Σύνδρομο Asperger, Αυτισμό κλπ. 

Προϋπηρεσία:

  • Εργασίας ως Φιλόλογος στο Κέντρο μελέτης / Αναγνωστήριο "Παρακίνηση" με έδρα την Πετρούπολη. 
  • Εργασία ως Φιλόλογος στα φροντιστήρια Παπαδεα (έως και σήμερα ).
  • Παράλληλη στήριξη / ειδική αγωγή σε παιδιά με αυτισμό στο 5ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου. 

    Διαθέσιμες συστατικές επιστολές.
    Διατίθενται σημειώσεις, εξωσχολικά βοηθήματα, οργάνωση και σωστή μεθοδολογία για προετοιμασία και επιτυχία στις πανελλήνιες,  ειδικές τιμές σε ανέργους,  πολύτεκνους και ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες.

Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα/ Ιωάννινα

Καθηγήτρια Φιλόλογος του τμήματος κλασικής Φιλολογίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με πολυετή εμπειρία και κάτοχος Proficiency παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Ελληνικών και Αγγλικών σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ. 

Φιλολογικά μαθήματα/ Βέροια

 Καθηγήτρια κλασικής φιλολογίας με πολυετή πείρα, παραδίδει ιδιαίτερα  μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών,  Έκθεσης, Νέων Ελληνικών  και Λατινικών σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου. Παρέχονται σημειώσεις και φροντιστηριακό υλικό.   (Πρώτο μάθημα δωρεάν)

Μαθήματα Αρχαιογνωσίας/ Θεσσαλονίκη

Μαθήματα Αρχαιογνωσίας (Αρχαία Ελληνικά, Ιστορία, Φιλοσοφία) σε ενήλλικες και μαθητές όλων των βαθμίδων. Επίσης Νέα Ελληνικά και Καλλιέργεια Λόγου σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Διδασκαλία ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας, με γλώσσα επικοινωνίας τα Αγγλικά.

Φιλολογικά Μαθήματα / Αθήνα

Φιλόλογος, πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ με μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή και μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, παραδίδει μαθήματα λατινικών, αρχαίων ελληνικών και νεοελληνικής γλώσσας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Τα μαθήματα στηρίζονται στην εξατομικευμένη προσέγγιση και προσαρμόζονται ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες.

Φιλολογικά Μαθήματα/ Θεσσαλονίκη

Τελειόφοιτη φοιτήτρια της Κλασικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία Φιλολογικών μαθημάτων, παραδίδει σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου: Αρχαία Ελληνικά, Έκθεση, Ιστορία, Λατινικά, Λογοτεχνία.
~ Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις
~ Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
~ Προσωπικές σημειώσεις
- Αναλαμβάνονται και μαθητές Δημοτικού για τα μαθήματα της Γλώσσας, της Ιστορίας και της Λογοτεχνίας, καθώς και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Φιλολογικά μαθήματα/ Θεσσαλονίκη

 Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Νεοελληνικής Γλώσσας & Έκθεσης, Αρχαίων, Λατινικών, Ιστορίας, Λογοτεχνίας και Δημιουργικής Γραφής.
-Πολύχρονη διδακτική εμπειρία
-Προσαρμογή του μαθήματος στις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή
-Πλούσιο βοηθητικό υλικό
-Τιμές προσιτές & δωρεάν το πρώτο μάθημα
-Προετοιμασία για την Γ ' Λυκείου /και για όλες τις τάξεις.

Φιλολογικά Ιδιαίτερα και μαθήματα Ελληνικής γλώσσας/ Ίλιον Αθήνα

Παραδίδονται φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από πτυχιούχο του ΑΠΘ με μεταπτυχιακό σε Μουσειολογία και Ιστορίας της Τέχνης (Durham , UK). 
Επιπλέον, μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς είτε εξειδικευμένη προσέγγιση σε αλλόγλωσσους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου .
(Ίλιον, Περιστέρι, Χαϊδάρι , Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό)

Μελέτη Παιδιών Δημοτικού-Γυμνασίου στην Αθήνα

Είμαι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών και αγγλικών σε μαθητές πρώτης σχολικής ηλικίας με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες,μαθητές Γυμνασίου και ξενόγλωσσους μαθητές,κυρίως στα φιλολογικά μαθήματα, καθώς και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Subscribe to this RSS feed