Μαθηματικά

Έκθεση, Βιολογία, Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά για μαθητές (και για αδύνατους) Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.

Έκθεση, Βιολογία, Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά παραδίδονται. Εγγυημένη, Παραγωγική, Ουσιαστική, Ολοκληρωμένη Μάθηση, Χωρίς παπαγαλία, σε Μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου (και σε Αδύνατους), Ατομικά ή σε Γκρουπ, από Έμπειρο Διδάκτορα Πανεπιστημίου Αμερικής, Βιολόγο Χημικό, Ειδικό Παιδαγωγό Πανεπιστημίου Αθηνών, Φροντιστηριούχο.

Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής/ Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ με μεγάλη εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ και ΦΥΣΙΚΗΣ σε μαθητές όλων των τάξεων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στη Θεσσαλονίκη. Ειδική σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Το μάθημα προσαρμόζεται στο επίπεδο του κάθε μαθητή ώστε να γίνεται κατανοητό και ενδιαφέρον. Παρέχονται δωρεάν προσωπικές σημειώσεις. Δυνατότητα δημιουργίας γκρουπ μαθητών καθώς και online μαθήματος.

Ιδιαίτερα Δημοτικού και Μαθηματικά, Φυσική Γυμνασίου/ Αθήνα

Φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε Μαθηματικά και Φυσική σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου σε περιοχές κοντά στον Βύρωνα. Προϋπηρεσία 3 ετών.

Ιδιαίτερα Μαθηματικών/ Αθήνα, Αττική

Πτυχιούχος από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας με πολυετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Άριστη προετοιμασία των μαθητών με σημειώσεις θεωρίας και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό ασκήσεων σε δωρεάν φωτοτυπίες ανάλογα την τάξη και τις ανάγκες κάθε μαθητή. Το μάθημα προσαρμόζεται πάντα με κριτήριο το επίπεδο και τις γνώσεις του μαθητή. Παρέχεται δωρεάν το πρώτο μάθημα γνωριμίας και αξιολόγησης. Επιθυμητές περιοχές εξυπηρέτησης τα βόρεια και τα κεντρικά προάστια, αλλά ιδιαίτερα και οι περιοχές από τη δυτική Αττική. 

Μαθήματα Βιολογίας, Χημείας, Φυσικής, Μαθηματικών, Αγγλικών/ Αθήνα, Αττική

 Διδάκτωρ Βιοϊατρικής Αμερικάνικου Πανεπιστημίου καθώς και διετούς φοίτησης στην Αγγλία στο Μαθηματικό τμήμα του Νιούκασλ παραδίδει μαθήματα: Aγγλικών, Βιολογίας,Χημείας,Φυσικής,Μαθηματικά για εισαγωγή φοιτητών σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια σε Μεγάλη Βρετανία,Η.Π.Α,Ε.Ε, με άριστη κατάρτιση ορολογίας και γνώσης των ανωθι. Επισης παραδίδω σε ενήλικες Αγγλικά άριστα είτε ιδιαίτερα η σε τμήματα. Επισης αναλαμβάνω μαθητές Γυμνάσιου,Λυκείου στα παραπάνω μαθήματα. Παρέχεται μεθοδικότητα, μεταδοτικότητα, επικοινωνία στον μαθητή/-τρια. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες. Το πρώτο μάθημα/γνωριμία δωρεάν.

Ιδιαίτερα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας/ Θεσσαλονίκη

Απόφοιτος του τμήματος γεωλογίας της σχολής θετικόν επιστήμων του α.Π.Θ. Με εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών παραδίδει μαθήματα μαθηματικών, φυσικής, χημείας σε μαθητές γυμνάσιου και λυκείου. Τιμές προσιτές. Δεκτά και ολιγομελή τμήματα.

Ιδιαίτερα μαθήματα/ Αθήνα Καματερό

Τελειόφοιτη του τμήματος Φυσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με 4ετή εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθηματικά και φυσική σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, καθώς και προετοιμασία και μελέτη όλων των μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού. 

Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας / Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών και Χημείας σε μαθητές γυμνασίου καθώς και διδακτική υποστήριξη σε μαθητές δημοτικού από άτομο με εμπειρία στην διδασκαλία και με διδακτικό υλικό (δυνατότητα για πακέτα μαθημάτων).

Ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών και Αγγλικών - Αθήνα

Απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και κάτοχος Cambridge Proficiency, με πολυετή εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Αγγλικών σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Subscribe to this RSS feed