Φιλολογικά (όλα τα μαθήματα)

Φιλολογικά Μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου/ Ξάνθη, Κομοτηνή

Φοιτήτρια επί πτυχίω του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ, με ειδίκευση στις κλασικές σπουδές, μεράκι για διδασκαλία και αγάπη για τα παιδιά. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Στα μαθήματα παρέχεται υποστηρικτικό υλικό, το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του/της εκάστοτε μαθητή/-τριας. Τα μαθήματα γίνονται είτε στον διαμορφωμένο προσωπικό μου χώρο είτε στον δικό σας.

Ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου - Θεσσαλονίκη

Τελειόφοιτος της Νομικής ΑΠΘ, υπεύθυνος και με αγάπη προς τα παιδιά, προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού (όλα τα μαθήματα), καθώς και σε μαθητές Γυμνασίου (φιλολογικά μαθήματα). 

Ιδιαίτερα σε φιλολογικά μαθήματα/ Αθήνα

Φιλόλογος-γλωσσολόγος, με μεταπτυχιακό και σεμιναριακή κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα αναλαμβάνει μελέτη και διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και υποστήριξη φοιτητών Γλωσσολογίας.
Ικανότητες: οργάνωση, μεθοδικότητα, υπευθυνότητα.
Δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού.

Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα/ Θεσσαλονίκη

Απόφοιτος φιλολογίας ΕΚΠΑ, Μεταπτυχιακός στη "Νευροεπιστήμη της Εκπαίδευσης", Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 6ετής εμπειρία διδασκαλίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου και στην καθοδήγηση μελέτης μαθητών δημοτικού.

Ιδιαίτερα Φιλολογικά μαθήματα και Αγγλικά/ Κατερίνη

Φιλόλογος-γλωσσολόγος με άριστη γνώση αγγλικών και διδακτική εμπειρία παραδίδει μαθήματα σε παιδιά δημοτικού-γυμνασίου-λυκείου καθώς και μαθήματα αγγλικών στην πόλη της Κατερίνης αλλά και στην περιοχή του Κορινού. Παρέχεται δωρεάν βοηθητικό εκπαιδευτικό υλικό. 

Φιλόλογος, ειδική Αγωγή/ Αθήνα

 Φιλόλογος Ε.Κ.Π.Α με πολυετή πείρα στο χώρο, εξιδικευμένη στην ειδική αγωγή, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου καθώς και σε μαθητές με ΔΕΠΥ-μαθησιακές δυσκολίες. Παρέχεται δωρεάν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών/ Αθήνα, Αττική

Κλασική φιλόλογος με μεγάλη πείρα, μεταπτυχιακές σπουδές και συνεχή επιμόρφωση παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου. Σοβαρή και επαγγελματική μελέτη μαθητών γυμνασίου - άψογη και μεθοδική προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις για μαθητές λυκείου.
Όλο το εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται δωρεάν.

Subscribe to this RSS feed