Μαθηματικός

Μαθήματα Μαθηματικών - Πάτρα

 Μαθηματικός με εμπειρία στον χώρο των μαθημάτων παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ή σε γκρουπ λίγων ατόμων σε μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου- Επαλ καθώς και φοιτητές διαφόρων σχολών. Εξαιρετική μεταδοτικότητα. Δωρεάν σημειώσεις. Εγγυημένη επιτυχία.

Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας - Περιστέρι, Αθήνα

Μαθηματικός, πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με 5ετη εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης καθώς και ειδίκευση στη διδακτική των Μαθηματικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων. 

Μαθηματικός με εμπειρία στη διδασκαλία παραδίδει, μαθήματα στην Πάτρα

Πτυχιούχος Μαθηματικός, με εμπειρία στην διδασκαλία, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Γνωρίζοντας τις ανάγκες του παιδιού δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην κατανόηση του μαθήματος και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με ασκήσεις και διαγωνίσματα. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων. Επίσης διδάσκονται συγκεκριμένα μαθήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου καθώς και των Αεροναυπηγών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου.

Μαθηματικός με εμπειρία στη διδασκαλία παραδίδει μαθήματα στην Πάτρα

Πτυχιούχος Μαθηματικός, με εμπειρία στην διδασκαλία, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Γνωρίζοντας τις ανάγκες του παιδιού δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην κατανόηση του μαθήματος και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με ασκήσεις και διαγωνίσματα. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων. Επίσης διδάσκονται συγκεκριμένα μαθήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου καθώς και των Αεροναυπηγών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου.

Ιδιαίτερα Μαθηματικών στη Θεσσαλονίκη

Μαθηματικός , κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στα Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών με φροντιστηριακή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

• Μάθημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε μαθητή, με τρόπο διδασκαλίας κατανοητό για εκείνον.
• Κάλυψη σημαντικών κενών που προέρχονται από τις προηγούμενες τάξεις προκειμένου ο μαθητής να είναι έτοιμος πλέον να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των μαθημάτων.
• Για την καλύτερη κατανόηση της ύλης παρέχεται στο μαθητή πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό (προσωπικές και φροντιστηριακές σημειώσεις).

*Παράδοση μαθημάτων και σε γκρουπ μαθητών με καλύτερες τιμές.

Ιδιαίτερα Μαθηματικών, Θεσσαλονίκη

Καθηγητής Μαθηματικών με πολυετή εμπειρία, απόφοιτος Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα "Διδακτική των Μαθηματικών" παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή. Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις. 

Μαθηματικών ιδιαίτερα μαθήματα/ Θεσσαλονίκη

 Μαθηματικός, με ακαδημαικές διακρίσεις, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα Αφηρημένα Μαθηματικά (Τομείς: Ανάλυση, Άλγεβρα, Γεωμετρία), και πολυετή εμπειρία σε μαθητές όλων των βαθμίδων και Πανελλαδικές Εξετάσεις, προσφέρει μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου Λυκείου και φοιτητές Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι.. 

Μαθηματικά για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης/ Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα μαθήματα στη : 
~Πρωτοβάθμια εκπαίδευση για μελέτη όλων των μαθημάτων.
~Δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε Γυμνάσιο Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Πληροφορική, σε Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Άλγεβρα-Γεωμετρία, Μαθηματικά, Χημεία, Φυσική, Πληροφορική. Προετοιμασία για πανελλήνιες στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης και Πληροφορική Κατεύθυνσης. 
~Τριτοβάθμια εκπαίδευση σε Μαθηματικά μαθήματα κάθε κλάδου ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Αναλαμβάνω Πτυχιακές εργασιες και απλές εργασίες.

Καθηγήτρια μαθηματικών - Αττική, Άνω Χαλάνδρι

Καθηγήτρια μαθηματικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Δημοτικού. Προετοιμασία των μαθητών με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό ασκήσεων ανάλογα την τάξη και τις ανάγκες κάθε μαθητή. Παρέχεται δωρεάν το πρώτο μάθημα γνωριμίας . Πολύ καλές τιμές.

Ιδιαίτερα Μαθηματικών/ Αθήνα, Αττική

Πτυχιούχος από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας με πολυετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Άριστη προετοιμασία των μαθητών με σημειώσεις θεωρίας και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό ασκήσεων σε δωρεάν φωτοτυπίες ανάλογα την τάξη και τις ανάγκες κάθε μαθητή. Το μάθημα προσαρμόζεται πάντα με κριτήριο το επίπεδο και τις γνώσεις του μαθητή. Παρέχεται δωρεάν το πρώτο μάθημα γνωριμίας και αξιολόγησης. Επιθυμητές περιοχές εξυπηρέτησης τα βόρεια και τα κεντρικά προάστια, αλλά ιδιαίτερα και οι περιοχές από τη δυτική Αττική. 

Subscribe to this RSS feed