Κιθάρα

Μαθήματα Κιθάρας και Θεωρητικών - Θεσσαλονίκη

Μαθήματα για Ηλεκτρική / Ακουστική / Κλασσική κιθάρα για μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους, από έμπειρο κιθαρίστα κάτοχο του διπλώματος κιθάρας RGT και Σύγχρονης Αρμονίας από το London College of Music με άριστα.
--Πλήθος βιβλίων και σημειώσεων για μελέτη αλλά και εξατομικευμένες ασκήσεις για ανάπτυξη αυτοσχεδιασμού και δημιουργικότητας.
--Εκμάθηση τραγουδιών της αρεσκείας σας. 
--Παράλληλη εκμάθηση και θεωρίας όπου χρειάζεται.
--Βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα (service) της κιθάρα.
--Δυνατότητα προετοιμασίας για εξετάσεις και πτυχίο κιθάρας, σύγχρονης θεωρίας/αρμονίας, και εισαγωγής σε μουσικό Γυμνάσιο. 
Τα μαθήματα γίνονται κατ' οίκον σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης 

Ταχύρυθμα μαθήματα Κιθάρας - Λάρισα

Παραδίδονται κατ' οίκον, ταχύρυθμα μαθήματα ακουστικής και πρακτικής κιθάρας, σε άτομα όλων των ηλικιών που ενδιαφέρονται να παίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αγαπημένα τους τραγούδια στην κιθάρα! Μαθαίνουμε βασικές αρχές θεωρίας μουσικής και τεχνικών του οργάνου και τα εφαρμόζουμε απευθείας στην κιθάρα και σε τραγούδια της επιλογής σας. 
Πτυχιούχος καθηγητής μουσικής με πενταετή εμπειρία και παιδαγωγική επάρκεια, ενεργός επαγγελματίας Μουσικός. 
Δυνατότητα διδασκαλίας σε γκρουπ 2 ατόμων. 
 


Μαθήματα κιθάρας στην Αθήνα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας (κλασικής,ακουστικής,ηλεκτρικής )  κατ'οίκον είτε online με χρήση webcamera. Ολα τα στυλ παιξίματος από μουσικό με 12ετή εμπειρία στην μουσική διδασκαλία, περιοχή Αθήνα & προάστια .Εκμάθηση στοιχείων θεωρίας & αρμονίας, ρυθμολογίας, ανάγνωση παρτιτούρας κ.α. 

Μαθήματα Κιθάρας/ Θεσσαλονίκη

Τα μαθήματα κιθάρας είναι δομημένα έτσι ώστε να απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους.
Τα μαθήματα κιθάρας είναι ατομικά. Γίνονται μία φορά την εβδομάδα σε μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.
Παρέχονται σημειώσεις, backing tracks και όλα τα απαραίτητα βοηθήματα για την αποτελεσματικότερη και πιο εποικοδομητική μελέτη του μαθητή.
Πρώτο μάθημα γνωριμίας δωρεάν. 

Ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας κατ'οίκον σε αρχαρίους κάθε ηλικίας. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη συνοδεία τραγουδιών με κιθάρα, ενώ παρέχονται και μαθήματα θεωρίας της μουσικής για ενδιαφερόμενους.

Μαθήματα Κιθάρας και Θεωρητικών - Θεσσαλονίκη

Μαθήματα για Ηλεκτρική / Ακουστική / Κλασσική κιθάρα  για μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους, από έμπειρο κιθαρίστα κάτοχο του διπλώματος κιθάρας RGT και Σύγχρονης Αρμονίας από το London College of Music με άριστα. 
-Πλήθος βιβλίων και σημειώσεων για μελέτη αλλά και εξατομικευμένες ασκήσεις για ανάπτυξη αυτοσχεδιασμού και δημιουργικότητας .
-Εκμάθηση τραγουδιών της αρεσκείας σας. Παράλληλη εκμάθηση και θεωρίας όπου χρειάζεται.
-Βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα (service) της κιθάρας. Δυνατότητα προετοιμασίας για εξετάσεις και πτυχίο κιθάρας, θεωρίας/αρμονίας, πανελληνίων, και εισαγωγής σε μουσικό Γυμνάσιο/Λύκειο. Τα μαθήματα γίνονται κατ' οίκον  σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης 

Ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας - Θεσσαλονίκη

Ονομάζομαι Βασίλης Γιόσης και έχω σπουδάσει Μουσική σε Ωδείο της περιοχής μου (10 χρόνια) και Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας/μουσικής. Εχω εμπειρία στην διδασκαλία κιθάρας/μουσικής όπως και ζωντανές εμφανίσεις και συμμετοχή σε αρκετά μουσικά σχήματα και συνεργασία με μουσικούς.

Μαθήματα ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας - Ηράκλειο

Παραδίδω μαθήματα κιθάρας μέσο ίντερνετ (skype κτλ)  και κατ' οίκον ανάλογα την περιοχή. Μαθήματα κιθάρας ακουστικής και ηλεκτρικής. Τιμή συζητήσιμη ανάλογα την οικονομική δυνατότητα του μαθητή.

Μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας από τον Σιώμο Στέλιο - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρα από έμπειρο κιθαρίστα (Σιώμος Στέλιος, πρώην κιθαρίστας "Κόζα Μόστρα"). Εκμάθηση τεχνικής, Θεωρίας και αγαπημένων κομματιών Rythym, Solo, Balkan, Funk, Blues, Rock, Metal.

Μαθήματα κλασικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής

Σπουδάστριες μουσικής, παραδίδουν μαθήματα κλασικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής, σε αρχάριους, ενήλικες και παιδιά από 6 ετών και πάνω. Παρέχεται διδακτικό υλικό και δυνατότητα συμμετοχής σε συναυλίες, σε συνεργασία με ωδείο. Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο μας με 13 ευρώ ή στο χώρο σας με 15 ευρώ. Τιμή συζητήσιμη. Το πρώτο μάθημα δωρεάν.

Subscribe to this RSS feed