Τουρκικά

Ιδιαίτερα μαθήματα Τουρκικών - Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια τουρκικών, απόφοιτη, με πολύ καλό βαθμό, του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών με ειδίκευση 2 χρόνων στην τουρκική γλώσσα παραδίδει μαθήματα τουρκικών στην Θεσσαλονίκη.

Παρέχεται δωρεάν υποστηρικτικό υλικό από προσωπικές και πανεπιστημιακές σημειώσεις.

Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας - Αθήνα

 Παραδίδονται μαθήματα Τουρκικών στην περιοχή της Αθήνας από καθηγητή Τουρκικής γλώσσας.Προετοιμασία για πτυχία, δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.
Επίσης αναλαμβάνονται μεταφράσεις από και προς την Τουρκική γλώσσα.

Μαθήματα Τουρκικής Γλώσσας - Ηράκλειο Κρήτης

Διοργανώνονται Μαθήματα Τουρκικής Γλώσσας στο Ηράκλειο της Κρήτης από δάσκαλο που κατέχει τη γλώσσα ως μητρική και κάτοχο του διπλώματος του Πανεπιστημίου Άγκυρας «ΤÖMER». 
Τα μαθήματα γίνονται, μία φορά την εβδομάδα, για δύο ώρες, σε μικρές ομάδες ενηλίκων ή παιδιών 6 έως 8 ατόμων. Ακολουθείται η ύλη του προγράμματος «İSTANBUL» του «Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης», καθώς και η ύλη του προγράμματος «Εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας σε ξένους» του Κέντρου Γλωσσικών Ερευνών & Εφαρμογών «TÖMER» του «Πανεπιστημίου Άγκυρας». 
Οι αντίστοιχες πιστοποιήσεις και διπλώματα είναι εναρμονισμένα με τα επίπεδα του ευρωπαϊκού χαρτοφυλακίου γλωσσών και αποκτώνται μετά από εξετάσεις 
Προετοιμασία μαθητών όλων των επιπέδων για πτυχία των İstanbul, Tömer, Dilmer, καθώς και για το ΚΠΓ.
Τμήματα αρχαρίων όλο το χρόνο - Χαμηλό κόστος συμμετοχής στα μαθήματα.

Ιδιαίτερα Τούρκικων μαθημάτων/ Θεσσαλονίκη

Κάτοχος ανώτατου διπλώματος εκμάθησης τουρκικής γλώσσας TOMER (Ankara Universitesi), έχοντας ζήσει και εργαστεί στη γείτονα χώρα, με πολυετή φροντιστηριακή εμπειρία και υψηλό ποσοστό επιτυχόντων στις εξετάσεις πιστοποίησης, καθώς και αντίστοιχου πτυχίου (Γ2) του επίσημου κέντρου πιστοποίησης της Κωνσταντινούπολης, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων Α1-Γ2. Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, προετοιμασία για Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ), TOMER, DILMER. Δυνατότητα ταχύρυθμων μαθημάτων κατάλληλα προσαρμοσμένων για προετοιμασία ERASMUS, καθώς και στελεχών για επαγγελματικούς σκοπούς. Δυνατότητα και μέσω skype. Να σημειωθεί ότι κάθε μάθημα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μαθητή και στο αντίστοιχο πτυχίο του ενδιαφέροντος του.

Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται μαθήματα Τουρκικής γλώσσας από απόφοιτη του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών με υποτροφία και κάτοχο του Ανώτατου Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας σε επίπεδο γνώσεως C2  με εμπειρία στην διδασκαλία της γλώσσας, για όλα τα πτυχία( Tömer, Dilmer, Istanbul και ΚΠΓ) και επίπεδα!!

Μαθήματα τουρκικών /Θεσσαλονίκη/Κάτω Τούμπα

Απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κάτοχος πτυχίου επιπέδου Γ2 από το πανεπιστήμιο της Άγκυρας TÖMER με άριστα, επίσης κάτοχος πτυχίου επιπέδου Γ2 από το DİLMER  με υποτροφία, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, με άδεια από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π,παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών για όλα τα επίπεδα και πτυχία (TÖMER, İSTANBUL, DİLMER) 

Τουρκικά μέσω skype

Τουρκικά από έμπειρη καθηγήτρια με τρία πιστοποιητικά  και εμπειρία από το 2012 παραδίδει μαθήματα μέσω Skype πανελλαδικά. Περαιτέρω πληροφορίες This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιδιαίτερα μαθήματα Τουρκικών και Φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές δημοτικού - Κομοτηνή

Έμπειρη δίγλωσση ( Ελληνικά-Τουρκικά) φοιτήτρια 4ου έτους (Τουρκικής Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού) και κάτοικος Κομοτηνής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών σε όλα τα επίπεδα και αναλαμβάνει την καθημερινή προετοιμασία φιλολογικών μαθημάτων σε παιδιά δημοτικού.

Subscribe to this RSS feed

ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ!