Ιταλικά

Μαθήματα Ιταλικής γλώσσας στο χώρο σας ή διαδικτυακά - Ανατολική Θεσσαλονίκη

Πτυχιούχος καθηγήτρια Ιταλικής γλώσσας με πολυετή διδακτική πείρα, μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ή από το χώρο σας εξ αποστάσεως σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητού. Προετοιμασία, για όλα τα πτυχία και επίπεδα, μαθήματα για επαγγελματίες ή για επικοινωνία.

Τα μαθήματα είναι ατομικά ή σε μικρά γκρουπ και καλύπτουν τις ατομικές ανάγκες κάθε σπουδαστή. Τιμές προσιτές και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.
Επιτυχία πάνω από 95% στις εξετάσεις για απόκτηση πτυχίου!

Για τα διαδικτυακά μαθήματα ιταλικής γλώσσας:

  • Μαθήματα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας, στο γραφείο ή το σπίτι σας.
  • Πρωϊνά, απογευματινά και βραδινά τμήματα ή ατομικά μαθήματα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
  • Το μάθημα γίνεται με πτυχιούχο έμπειρο καθηγητή, σε πραγματικό χρόνο, σε εκπαιδευτική πλατφόρμα τάξης. Υπάρχει οπτικοακουστική επικοινωνία καθηγητή και σπουδαστών, όπως σε μία φυσική αίθουσα.
  • Δωρεάν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό της Ιστοσελίδας μου www.onlinecourses.gr

Τεχνικές προϋποθέσεις: Κατοχή προσωπικού e-mail, σύνδεση στο Διαδίκτυο, ακουστικά, μικρόφωνο και (προαιρετικά) κάμερα.

Μαθήματα Ιταλικών κατ`οίκον ή διαδικτυακά/online - Θεσσαλονίκη

Ελληνοϊταλιδα καθηγήτρια, αριστούχος απόφοιτη Ιταλικού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές και πολύχρονη διαμονή στην Ιταλία παραδίδει μαθήματα Ιταλικής γλώσσας όλων των επιπέδων στη Θεσσαλονίκη. Μαθήματα για εισαγωγή στο τμήμα Ιταλικής φιλολογίας, κατατακτήριες, προετοιμασία για διπλώματα, μαθήματα μέσω skype αλλά και μεταφράσεις. Δεκτοί άνθρωποι όλων των ηλικιών καθώς επίσης και μικρά γκρουπ. Παρακαλώ μην διστάσετε για οποιαδήποτε απορία, θα χαρώ να βοηθήσω. 

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικής Γλώσσας

Kαθηγήτρια, αριστούχος απόφοιτη Ιταλικού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές και πολύχρονη διαμονή στην Ιταλία παραδίδει μαθήματα Ιταλικής γλώσσας όλων των επιπέδων στη Θεσσαλονίκη. Μαθήματα για εισαγωγή στο τμήμα Ιταλικής φιλολογίας, κατατακτήριες , προετοιμασία για πτυχία αλλά και μεταφράσεις. Δεκτοί άνθρωποι όλων των ηλικιών καθώς επίσης και μικρά γκρουπ. Παρακαλώ μην διστάσετε για οποιαδήποτε απορία, θα χαρώ να βοηθήσω.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικών στη Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται μαθήματα Ιταλικών από Καθηγήτρια με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και με πολυετή εμπειρία σε ιδιαίτερα και φροντιστήρια. Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τους στόχους του κάθε μαθητή. Προετοιμασία για όλα τα επίπεδα και για εισαγωγικές εξετάσεις. Παρέχεται υλικό.

Μαθήματα ιταλικών στη Λάρισα

Καθηγήτρια με σπουδές,πολλά χρόνια διαμονής και δουλειάς στην Ιταλία,κάτοχος διδακτικού πτυχίου Ιταλικών του Πανεπιστημίου της Siena παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες.

Μαθήματα Ιταλικών - Θεσσαλονίκη

Eugenia Fontani Coscossidis, αριστούχος ελληνοιταλΐδα καθηγήτρια ιταλικών Πανεπιστημίου Σιένα Ιταλίας, με μητρική γλώσσα τα ιταλικά, στενή επαφή με την Ιταλία και μεγάλη διδακτική πείρα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών, στη Θεσσαλονίκη, για όλα τα επίπεδα. Η διδακτική ύλη παρέχεται δωρεάν.Δυνατότητα μαθημάτων σε γκρουπ και μηνιαία μαθήματα σε προσφορά.

Ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών/ Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια Ιταλικών, απόφοιτη του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ με  διδακτική εμπειρία και ειδίκευση στη διδακτική ξένων γλωσσών σε παιδιά και ενήλικες παραδίδει μαθήματα για όλα τα επίπεδα και εξειδικευμένα μαθήματα για όλες τις ανάγκες. Προετοιμασία εξετάσεων ΚΠγ και CELI όλων των επιπέδων και προετοιμασία για το ειδικό μάθημα εισαγωγικών εξετάσεων.

Ιταλικά/ Αθήνα

 Ιταλικά παραδίδονται δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά από έμπειρη πτυχιούχο ιταλικής φιλολογίας με μεταπτυχιακό, σεμινάρια και σπουδές στην Ιταλία, πολυετή πείρα στους ενήλικες & παιδιά, μεθοδικότητα και εξατομικευμένη προσαρμογή του πλάνου ύλης στις ανάγκες του μαθητή. Προετοιμασία για celi, diploma, kpg, plida, universita italiane, filologia italiana.

Γερμανικά – Αγγλικά – Ιταλικά/ Χανιά Κρήτης

Καθηγήτρια με μεταπτυχιακές σπουδές - αξιολογήτρια εξετάσεων παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μεμονωμένους μαθητές ή μικρά groups με χαμηλές τιμές και ευέλικτο πρόγραμμα. 
Ειδίκευση και διδακτική εμπειρία σε εκπαίδευση τουριστικών επιχειρήσεων/ ξενοδοχείων.

Ιταλικά ιδιαίτερα/ Βόλος

Ιταλικά παραδίδονται μαθήματα ιταλικής γλωσσάς από καθηγήτρια πτυχιούχο φιλοσοφικής σχολής Ιταλίας με πολυετή πείρα μεμονωμένα/γκρουπ, ενήλικες, παιδιά δημοτικού.  Προετοιμασία για πτυχία β1,β2,γ1,γ2 celi 1,2,3    

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικής Γλώσσας/ Θεσσαλονίκη

Ελληνοϊταλιδα καθηγήτρια, αριστούχος απόφοιτη Ιταλικού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές και πολύχρονη διαμονή στην Ιταλία παραδίδει μαθήματα Ιταλικής γλώσσας. Δεκτοί άνθρωποι όλων των ηλικιών καθώς επίσης και μικρά γκρουπ. Παρακαλώ μην διστάσετε για οποιαδήποτε απορία, θα χαρώ να βοηθήσω.

Ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών / Αθήνα νότια προάστια

Ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών όλων των επιπέδων και προετοιμασία για πτυχία κρατικό πτυχίο γλωσσομάθειας, diploma istituto italiano, celi, από πτυχιούχο ιταλικης φιλολογίας, κάτοχο επάρκειας. Περιοχές νότια προάστια Αττικής και κέντρο.

Ιταλικά ιδιαίτερα μαθήματα / Θεσσαλονίκη

 Ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών από κάτοχο διπλώματος Γ2 Plida του Πανεπιστημίου Dante Alighieri και απόφοιτο του τμήματος αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας ΑΠΘ σε μαθητές όλων των ηλικιών, όλων των επιπέδων. Πλούσιο υλικό από τη σειρά βιβλίων Progetto Italiano, καθώς επίσης και ακουστικά, σημειώσεις και συγκεντρωμένο υλικό γραμματικής. Δυνατότητα προετοιμασίας για κάθε τύπο πτυχίου. και εξυπηρέτησης σε όλο το δήμο Θεσσαλονίκης. Ευέλικτο ωράριο, ειδικές τιμές σε γκρουπ.

Subscribe to this RSS feed

ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ!