Γερμανικά

Γερμανικά από αριστούχο Γερμανόφωνη - Αθήνα

Αριστούχος, υπότροφος, δίγλωσση καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας Παν/μίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία, απόφοιτος Γερμανικής Σχολής Αθηνών (Deutsche Schule Athen), κάτοχος Abitur και Großes Deutsches Sprachdiplom Ινστιτούτου Goethe Αθηνών, με δεύτερη μητρική γλώσσα τα Γερμανικά και διδακτική πείρα ετών, παραδίδει μαθήματα Γερμανικών όλων των επιπέδων. Υψηλά ποσοστά επιτυχίας, προετοιμασία για Διπλώματα Ινστιτούτου Goethe, ειδικού μαθήματος Γερμανικών για Πανελλήνιες, βοήθεια σε φοιτητές Γερμανικής Φιλολογίας και μαθητές Γερμανικής Σχολής Αθηνών.

Καθηγήτρια γερμανικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Έμπειρη καθηγήτρια Γερμανικών, απόφοιτη Γερμανικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά ή ενήλικες όλων των επιπέδων. Δυνατότητα προετοιμασίας για όλα τα πτυχία του Goethe Institut. Παρέχεται πλούσιο διδακτικό υλικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Παρέχεται βοήθεια και σε μαθητές του Γερμανικού Σχολείου. Μεγάλη εμπειρία σε εντατικά μαθήματα.

Γερμανικά για όλους - Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια Γερμανικών (με μητρική γλώσσα τα γερμανικά) με πολύχρονη εμπειρία, παραδίδει μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες. Προετοιμασία όλων των επιπέδων των πτυχίων Goethe, oesd, κρατικό και προετοιμασία του ειδικού μαθήματος των πανελληνίων.
Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και συχνές επαναλήψεις.

Ιδιαίτερα Γερμανικών - Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών όλων των επιπέδων από καθηγήτρια με μητρική γλώσσα τα Γερμανικά, απόφοιτη Πανεπιστημίου Μονάχου με πολυετή διδακτική εμπειρία για όλα τα πτυχία με παιδιά, ενήλικες, φοιτητές και μεταφράσεις

Ιδιαίτερα Γερμανικών - Καβάλα

Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στον τομέα της Διδακτικής και Γλωσσολογίας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα με μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου καθώς και σε ενήλικες που ενδιαφέρονται για σπουδές είτε για εγκατάσταση σε γερμανόφωνες χώρες. Σύγχρονοι και εξελιγμένοι μέθοδοι διδακτικής, έχοντας εμπειρία και ειδική εκπαίδευση στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας και στα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας. Προσφέρεται πλούσιο διδακτικό υλικό

Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών - Αθήνα, Αττική

 Γερμανίδα Καθηγήτρια με πολυετή διδακτική εμπειρία στην Αγγλία, Γερμανία, Νέα Ζηλανδία και Ελλάδα και σπουδές στη Γερμανία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών σε μαθητές και ενήλικες. Προετοιμασία για όλα τα πτυχία του Γκαίτε, Γερμανική σχολή, Γερμανική φιλολογία, TestDAF και ÖSD.
Ειδική προετοιμασία για για μεταπτυχιακά σε γερμανόφωνες χώρες, για γιατρούς και άλλους, μετακόμιση στη Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία.
Πλούσιο εκπαιδευτικό και διαδραστικό υλικό.

Γερμανικά - Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, με πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία πτυχίων, με σπουδές στην Κολωνία.Προετοιμασία για όλα τα πτυχία του Γκαίτε, ÖSD ,ΚΠΓ, για μεταπτυχιακά σε γερμανόφωνες χώρες, για γιατρούς και άλλους επαγγελματίες που θέλουν να εργαστούν σε γερμανόφωνες χώρες.

Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικής Γλώσσας - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικής γλώσσας με πλούσιο εκπαιδευτικό και διαδραστικό υλικό παραδίδονται για όλα τα επίπεδα, από καθηγήτρια απόφοιτη του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ.
Προετοιμασία και για πτυχία πιστοποίησης ξένης γλώσσας.

Γερμανικά/ Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια Γερμανικών με πολυετή διδακτική εμπειρία και σπουδές στη Γερμανία , παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές και ενήλικες. Προετοιμασία για όλα τα πτυχία του Γκαίτε, Γερμανική σχολή, Γερμανική φιλολογία, TestDAF, ÖSD 

Μαθήματα γερμανικών/ Πειραιά

Παραδίδονται μαθήματα γερμανικών σε ενήλικες και παιδιά, από μηδενικό επίπεδο. Τα μαθήματα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή. Εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού. ( Ξενοδοχειακή κ ορολογία εστιατορίου).  

Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών/ Θεσσαλονίκη (Κέντρο)

Απόφοιτη της  γερμανικής γλώσσας και φιλολογίας Θεσσαλονίκης  με εμπειρία έξι ετών πάνω στα ιδιαίτερα μαθήματα και σε φροντιστήρια και εμπειρία στη διδασκαλία σε διάφορες ηλικίες  παραδίδει γερμανικά σε όλα τα επίπεδα, σε παιδιά, μαθητές καθώς και σε ενήλικες.

Μαθήματα Γερμανικών/ Ιωνία, Θεσσαλονίκη

Μαθήματα Γερμανικών παραδίδονται από καθηγήτρια με 12ετή φροντιστηριακή εμπειρία σε παιδιά και ενήλικες στη Θεσσαλονίκη. Χρησιμοποιώ και νεότερες διδακτικές σειρές όπου απαιτείται, για βέλτιστα αποτελέσματα και ευχάριστο μάθημα. 

Subscribe to this RSS feed

ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ!