Μαθήματα ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη

Ψάχνεις για ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη; Εδώ θα βρεις το δάσκαλό σου! 

Το MELETISE.gr είναι μια σύγχρονη διαδραστική ιστοσελίδα στον χώρο των αγγελιών για ιδιαίτερα μαθήματα και κάθε φύσης υπηρεσίας εκπαίδευσης!

 • Ιδιαίτερα μαθήματα Τουρκικών - Θεσσαλονίκη
  Ιδιαίτερα μαθήματα Τουρκικών - Θεσσαλονίκη

  Καθηγήτρια τουρκικών, απόφοιτη, με πολύ καλό βαθμό, του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών με ειδίκευση 2 χρόνων στην τουρκική γλώσσα παραδίδει μαθήματα τουρκικών στην Θεσσαλονίκη.

  Παρέχεται δωρεάν υποστηρικτικό υλικό από προσωπικές και πανεπιστημιακές σημειώσεις.

 • Μαθήματα Ιταλικών κατ`οίκον ή διαδικτυακά/online - Θεσσαλονίκη
  Μαθήματα Ιταλικών κατ`οίκον ή διαδικτυακά/online - Θεσσαλονίκη

  Ελληνοϊταλιδα καθηγήτρια, αριστούχος απόφοιτη Ιταλικού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές και πολύχρονη διαμονή στην Ιταλία παραδίδει μαθήματα Ιταλικής γλώσσας όλων των επιπέδων στη Θεσσαλονίκη. Μαθήματα για εισαγωγή στο τμήμα Ιταλικής φιλολογίας, κατατακτήριες, προετοιμασία για διπλώματα, μαθήματα μέσω skype αλλά και μεταφράσεις. Δεκτοί άνθρωποι όλων των ηλικιών καθώς επίσης και μικρά γκρουπ. Παρακαλώ μην διστάσετε για οποιαδήποτε απορία, θα χαρώ να βοηθήσω. 

 • Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών - Θεσσαλονίκη
  Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών - Θεσσαλονίκη

  Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων παραδίδονται από καθηγήτρια με δεκαπενταετή διδακτική εμπειρία. Πολυποίκιλο εκπαιδευτικό υλικό για την καλλιέργεια όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας. Εξατομικευμένη διδασκαλία με σύγχρονες τεχνικές και στόχο την ανάπτυξη κριτικής σκέψης. Πλούσια δανειστική βιβλιοθήκη με λογοτεχνικά για μαθητές όλων των επιπέδων. Προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία με απόλυτη επιτυχία. Τιμές πολύ προσιτές ξεκινώντας από 6ευρώ/ώρα. Πρώτο μάθημα γνωριμίας δωρεάν.

 • Καθηγήτρια γερμανικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
  Καθηγήτρια γερμανικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

  Έμπειρη καθηγήτρια Γερμανικών, απόφοιτη Γερμανικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά ή ενήλικες όλων των επιπέδων. Δυνατότητα προετοιμασίας για όλα τα πτυχία του Goethe Institut. Παρέχεται πλούσιο διδακτικό υλικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Παρέχεται βοήθεια και σε μαθητές του Γερμανικού Σχολείου. Μεγάλη εμπειρία σε εντατικά μαθήματα.

 • Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη
  Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη

  Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα από έμπειρη καθηγήτρια όλων των επιπέδων, Ρωσικής, Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας σε παιδιά καθώς και σε ενήλικες, στο χώρο μου αλλά και κατ΄ οίκον. Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες και στους ρυθμούς του κάθε μαθητή. Το διδακτικό υλικό παρέχεται δωρεάν.

ΒΑΛΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ