Μαθήματα ξένων γλωσσών στην Αθήνα - Αττική

Ψάχνεις για ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών στην Αθήνα - Αττική; Εδώ θα βρεις το δάσκαλό σου! 

Το MELETISE.gr είναι μια σύγχρονη διαδραστική ιστοσελίδα στον χώρο των αγγελιών για ιδιαίτερα μαθήματα και κάθε φύσης υπηρεσίας εκπαίδευσης!

 • Εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, υπερταχύτατη και πανεύκολη, με πρωτοποριακή μέθοδο, για όλα τα επίπεδα-πτυχία της, για κάθε χρήση, και για κάθε ηλικία.
  Εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, υπερταχύτατη και πανεύκολη, με πρωτοποριακή μέθοδο, για όλα τα επίπεδα-πτυχία της, για κάθε χρήση, και για κάθε ηλικία.

  Αναλαμβάνονται με ΕΙΔΙΚΗ - ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (π.χ. IELTS, TOEFL, GRE σε 1.5 μήνα, LOWER σε 4 μήνες, PROFICIENCY σε 5 μήνες), ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ (και κατ' οίκον) ή σε ΓΚΡΟΥΠ, ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ (Εσωτερικό-Εξωτερικό). Εξάσκηση στην ΟΜΙΛΙΑ (Speaking), Εξάσκηση στο ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ (listening), Εξάσκηση στην ΕΚΘΕΣΗ και ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ.

  Κατάλληλη μέθοδος και για ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ.

  Από Διδάκτορα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (U.S.Α.), Παιδαγωγό (Πανεπιστήμιο-Αθηνών), Φροντιστηριούχο, Συγγραφέα.

   

 • Γερμανικά από αριστούχο Γερμανόφωνη - Αθήνα
  Γερμανικά από αριστούχο Γερμανόφωνη - Αθήνα

  Αριστούχος, υπότροφος, δίγλωσση καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας Παν/μίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία, απόφοιτος Γερμανικής Σχολής Αθηνών (Deutsche Schule Athen), κάτοχος Abitur και Großes Deutsches Sprachdiplom Ινστιτούτου Goethe Αθηνών, με δεύτερη μητρική γλώσσα τα Γερμανικά και διδακτική πείρα ετών, παραδίδει μαθήματα Γερμανικών όλων των επιπέδων. Υψηλά ποσοστά επιτυχίας, προετοιμασία για Διπλώματα Ινστιτούτου Goethe, ειδικού μαθήματος Γερμανικών για Πανελλήνιες, βοήθεια σε φοιτητές Γερμανικής Φιλολογίας και μαθητές Γερμανικής Σχολής Αθηνών.

 • Μαθήματα Αγγλικών - Αθήνα

  Μαθήματα Αγγλικών παραδίδονται από έμπειρη καθηγήτρια.

 • Μαθήματα Αγγλικών Γαλλικών - Αθήνα, Αττική

  Ιδιαίτερα θερινά μαθήματα Αγγλικών- Γαλλικών παραδίδονται από καθηγήτρια αντίστοιχων φιλολογιών, με μεταπτυχιακά στην διδακτική ξένων γλωσσών. Τμήματα πρωινά, απογευματινά σε όλες τις περιοχές.

 • Μαθήματα Γαλλικών στην Αθήνα

  Καθηγήτρια Γαλλικών απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με 10 έτη φροντιστηριακή εμπειρία παραδίδει μαθήματα Γαλλικών για όλα τα επίπεδα.

ΒΑΛΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ