Μαθήματα γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται από αριστούχο πτυχιούχο καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ με πολυετή φροντιστηριακή πείρα. Εγγυημένη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Δωρεάν βιβλία. Ειδική προετοιμασία για όσους επιθυμούν να φύγουν εξωτερικό.

Ιδιαίτερα και διαδικτυακά μαθήματα Γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών από έμπειρη Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας ΑΠΘ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και μέσω διαδικτύου σε απομακρυσμένες περιοχές/εξωτερικό, σε μαθητές, φοιτητές και ενήλικες. Προετοιμασία για Delf και Dalf, Sorbonne, κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (όλα τα επίπεδα), πανελλήνιες, σπουδές και Erasmus σε Γαλλόφωνες χώρες. Δίδεται δωρεάν πλούσιο υλικό και σημειώσεις. 

Γαλλικά όλων των επιπέδων/ Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια γαλλικών, μεταφράστρια, διερμηνέας, εξετάστρια, με σπουδές στο Université de Nancy 2 και πτυχιούχος του ΑΠΘ, με πολυετή προϋπηρεσία και συνεχή παιδαγωγική εμπειρία στο χώρο της διδασκαλίας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες, ατομικά ή ομαδικά, σε χαμηλές τιμές, δια ζώσης ή διαδικτυακά. Αναλαμβάνει την εκμάθηση των γαλλικών με τη σωστή μέθοδο. Εγγυημένη επιτυχία σε όλες τις εξετάσεις πιστοποιητικών γλωσσομάθειας. Παροχή σημειώσεων.

Μαθήματα γαλλικών/ Αγ.Στέφανος Αττικής

Καθηγήτρια πτυχιούχος γαλλικής φιλολογίας με πολυετή πείρα  παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών  σε μαθητές όλων των επιπέδων. Υπεύθυνη προετοιμασία για τα διπλώματα DELF, DALF, SORBONNE.  Ειδικά προγράμματα  για ενήλικες.

Μαθήματα Αγγλικών και Γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται μαθήματα Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες από έμπειρη καθηγήτρια με Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης και της Δια Βίου Μάθησης. Μαθήματα όλων των επιπέδων. Προετοιμασία μαθητών  για πτυχία και προετοιμασία μαθητών λυκείου για ειδικό μάθημα Αγγλικά & Γαλλικά. 

Μαθήματα γαλλικών/ Πάτρα

Καθηγήτρια  Γαλλικής Φιλολογίας κάτοχος 2 μεταπτυχιακών με εμπειρία στην προετοιμασία διπλωμάτων DELF-DALF-SORBONNE αναλαμβάνει μαθητές όλων των επιπέδων καθώς και την προετοιμασία για το εξωτερικό. 

Ιδιαίτερα μαθήματα/ Αθήνα

Φοιτήτρια απόφοιτος Ελληνογαλλικής σχολής και κάτοχος του διπλώματος sorbonne C2 παραδίδει μαθήματα Γαλλικών για προετοιμασία σε διπλώματα της γαλλικής γλώσσας έως επιπέδου C2. Παραδίδονται επιπλέον μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά Δημοτικού καθώς και υποστήριξη παιδιών δημοτικού στο καθημερινό διάβασμα. 

Μαθήματα Γαλλικών/ Αθήνα

Μαθήματα Γαλλικών για όλα τα επίπεδα, όλες τις ηλικίες, όλα τα διπλώματα, προετοιμασία για πανεπιστήμια, εξειδικευμένα μαθήματα, από γνωστή καθηγήτρια με πολυετή εμπειρία, πολλές επιμορφώσεις, συστατικές και επιτυχίες

Μαθήματα γαλλικής γλώσσας /Αθήνα

Γαλλικής γλώσσας μαθήματα παρέχονται από τελειόφοιτη φοιτήτρια ομαδικά ή σε γκρούπ σε παιδιά εφήβους και ενήλικες με πολλή όρεξη μεράκι και αφοσίωση. Με τρίμηνη πρακτική άσκηση  στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint Jojeph οπου παρέδωσε μαθήματα γαλλικής γλώσσας σε παιδιά δημοτικού και συμμετείχε στην προετοιμασία διπλώματος Α1 και Α2 Delf.

Αγγλικά - Γαλλικά στην Πάτρα Αχαΐας

Καθηγήτρια Αγγλικών - Γαλλικών, Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολυετή πείρα, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας φοιτητών σε όλα τα επίπεδα και για όλα τα πτυχία. Αναλαμβάνει προετοιμασία μαθητών δημοτικού - γυμνασίου - λυκείου (μεμονωμένα ή σε γκρουπ). Σίγουρη επιτυχία 

Καθηγήτρια Γαλλικών - Χαλάνδρι

Καθηγήτρια γαλλικών με πολυετή πείρα σε κέντρα ξένων γλωσσών, πολυετή πείρα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (παράδοση μαθημάτων σε όλα τα επίπεδα διπλωμάτων της γαλλικής γλώσσας.) Μέθοδος και τεχνική διδασκαλίας για γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας. Περιοχές βορείων προαστείων.

Μαθήματα γαλλικών σε αρχάριους για προετοιμασία διπλωμάτων

Καθηγήτρια Γαλλικών με σπουδές σε Γαλλία (Université de Rennes II) και Ελλάδα (Πανεπιστήμιο Αθηνών) με δωδεκαετή πείρα και εισηγήτρια ΛΑΕΚ παραδίδει μαθήματα γαλλικών σε αρχάριους, για τα διπλώματα Delf, Dalf, Sorbonne, το Κρατικό Πιστοποιητικό, το TFS (Τεστ Γνώσης της Γαλλικής για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό), για το ειδικό μάθημα των Πανελληνίων, καθώς και για ενισχυτική σχολική διδασκαλία.

Προτείνεται Ειδική Μεθοδολογία στον κάθε μαθητή αναλόγως των αναγκών του και του σκοπού εκμάθησης της γαλλικής.

Δίνονται δωρεάν εμπλουτισμένες προσωπικές σημειώσεις.

Καθώς και εξειδικευμένα μαθήματα:

  • μεθοδολογία του γαλλικού τρόπου γραφής κειμένων
  • μεθοδολογία prise de notes
  • εξειδικευμενο λεξιλογιο (εconomie-gestion medecin litterature histoire pedagogie hotellerie)

 

Subscribe to this RSS feed