Μαθήματα Δημοτικού-Γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη. Αριστούχος πτυχιούχος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταπτυχιακό στην ειδική εκπαίδευση, δίπλωμα Proficiency και Delf2, αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού και φιλολογικών σε μαθητές Α Γυμνασίου. Επίσης, παραδίδει μαθήματα αγγλικών. Πολυετής εμπειρία, ευγένεια, συνέπεια. Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό και οπτικοακουστικό υλικό. 

Μαθήματα γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται από αριστούχο πτυχιούχο καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ με πολυετή φροντιστηριακή πείρα. Εγγυημένη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Δωρεάν βιβλία. Ειδική προετοιμασία για όσους επιθυμούν να φύγουν εξωτερικό.

Ιδιαίτερα και διαδικτυακά μαθήματα Γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών από έμπειρη Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας ΑΠΘ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και μέσω διαδικτύου σε απομακρυσμένες περιοχές/εξωτερικό, σε μαθητές, φοιτητές και ενήλικες. Προετοιμασία για Delf και Dalf, Sorbonne, κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (όλα τα επίπεδα), πανελλήνιες, σπουδές και Erasmus σε Γαλλόφωνες χώρες. Δίδεται δωρεάν πλούσιο υλικό και σημειώσεις. 

Γαλλικά όλων των επιπέδων/ Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια γαλλικών, μεταφράστρια, διερμηνέας, εξετάστρια, με σπουδές στο Université de Nancy 2 και πτυχιούχος του ΑΠΘ, με πολυετή προϋπηρεσία και συνεχή παιδαγωγική εμπειρία στο χώρο της διδασκαλίας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες, ατομικά ή ομαδικά, σε χαμηλές τιμές, δια ζώσης ή διαδικτυακά. Αναλαμβάνει την εκμάθηση των γαλλικών με τη σωστή μέθοδο. Εγγυημένη επιτυχία σε όλες τις εξετάσεις πιστοποιητικών γλωσσομάθειας. Παροχή σημειώσεων.

Μαθήματα γαλλικών/ Αγ.Στέφανος Αττικής

Καθηγήτρια πτυχιούχος γαλλικής φιλολογίας με πολυετή πείρα  παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών  σε μαθητές όλων των επιπέδων. Υπεύθυνη προετοιμασία για τα διπλώματα DELF, DALF, SORBONNE.  Ειδικά προγράμματα  για ενήλικες.

Μαθήματα γαλλικής γλώσσας - Βόλος

Μαθήματα γαλλικών παραδίδονται από καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Επιστήμες Εκπαίδευσης παν/μίου Βρυξελλών. 12ετη διδακτική εμπειρία( δημόσια-ιδιωτική) στην εκμάθηση της γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες, στην άριστη και μεθοδική προετοιμασία όλων των πτυχίων/εξετάσεων και στον αποτελεσματικό σχεδιασμό εντατικών μαθημάτων. Το πρώτο ραντεβού ενημέρωσης/γνωριμίας δωρεάν.

Γερμανικά – Αγγλικά – Ιταλικά/ Χανιά Κρήτης

Καθηγήτρια με μεταπτυχιακές σπουδές - αξιολογήτρια εξετάσεων παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μεμονωμένους μαθητές ή μικρά groups με χαμηλές τιμές και ευέλικτο πρόγραμμα. 
Ειδίκευση και διδακτική εμπειρία σε εκπαίδευση τουριστικών επιχειρήσεων/ ξενοδοχείων.

Μαθήματα Αγγλικών και Γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται μαθήματα Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες από έμπειρη καθηγήτρια με Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης και της Δια Βίου Μάθησης. Μαθήματα όλων των επιπέδων. Προετοιμασία μαθητών  για πτυχία και προετοιμασία μαθητών λυκείου για ειδικό μάθημα Αγγλικά & Γαλλικά. 

Μαθήματα γαλλικών/ Πάτρα

Καθηγήτρια  Γαλλικής Φιλολογίας κάτοχος 2 μεταπτυχιακών με εμπειρία στην προετοιμασία διπλωμάτων DELF-DALF-SORBONNE αναλαμβάνει μαθητές όλων των επιπέδων καθώς και την προετοιμασία για το εξωτερικό. 

Ιδιαίτερα μαθήματα/ Αθήνα

Φοιτήτρια απόφοιτος Ελληνογαλλικής σχολής και κάτοχος του διπλώματος sorbonne C2 παραδίδει μαθήματα Γαλλικών για προετοιμασία σε διπλώματα της γαλλικής γλώσσας έως επιπέδου C2. Παραδίδονται επιπλέον μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά Δημοτικού καθώς και υποστήριξη παιδιών δημοτικού στο καθημερινό διάβασμα. 

Μαθήματα Γαλλικών/ Αθήνα

Μαθήματα Γαλλικών για όλα τα επίπεδα, όλες τις ηλικίες, όλα τα διπλώματα, προετοιμασία για πανεπιστήμια, εξειδικευμένα μαθήματα, από γνωστή καθηγήτρια με πολυετή εμπειρία, πολλές επιμορφώσεις, συστατικές και επιτυχίες

Μαθήματα γαλλικής γλώσσας /Αθήνα

Γαλλικής γλώσσας μαθήματα παρέχονται από τελειόφοιτη φοιτήτρια ομαδικά ή σε γκρούπ σε παιδιά εφήβους και ενήλικες με πολλή όρεξη μεράκι και αφοσίωση. Με τρίμηνη πρακτική άσκηση  στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint Jojeph οπου παρέδωσε μαθήματα γαλλικής γλώσσας σε παιδιά δημοτικού και συμμετείχε στην προετοιμασία διπλώματος Α1 και Α2 Delf.

Αγγλικά - Γαλλικά στην Πάτρα Αχαΐας

Καθηγήτρια Αγγλικών - Γαλλικών, Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολυετή πείρα, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας φοιτητών σε όλα τα επίπεδα και για όλα τα πτυχία. Αναλαμβάνει προετοιμασία μαθητών δημοτικού - γυμνασίου - λυκείου (μεμονωμένα ή σε γκρουπ). Σίγουρη επιτυχία 

Subscribe to this RSS feed