Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα/ Ιωάννινα

Καθηγήτρια Φιλόλογος του τμήματος κλασικής Φιλολογίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με πολυετή εμπειρία και κάτοχος Proficiency παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Ελληνικών και Αγγλικών σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ. 

Μαθήματα γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται από αριστούχο πτυχιούχο καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ με πολυετή φροντιστηριακή πείρα. Εγγυημένη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Δωρεάν βιβλία. Ειδική προετοιμασία για όσους επιθυμούν να φύγουν εξωτερικό.

Ιδιαίτερα και διαδικτυακά μαθήματα Γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών από έμπειρη Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας ΑΠΘ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και μέσω διαδικτύου σε απομακρυσμένες περιοχές/εξωτερικό, σε μαθητές, φοιτητές και ενήλικες. Προετοιμασία για Delf και Dalf, Sorbonne, κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (όλα τα επίπεδα), πανελλήνιες, σπουδές και Erasmus σε Γαλλόφωνες χώρες. Δίδεται δωρεάν πλούσιο υλικό και σημειώσεις. 

Γαλλικά όλων των επιπέδων/ Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια γαλλικών, μεταφράστρια, διερμηνέας, εξετάστρια, με σπουδές στο Université de Nancy 2 και πτυχιούχος του ΑΠΘ, με πολυετή προϋπηρεσία και συνεχή παιδαγωγική εμπειρία στο χώρο της διδασκαλίας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες, ατομικά ή ομαδικά, σε χαμηλές τιμές, δια ζώσης ή διαδικτυακά. Αναλαμβάνει την εκμάθηση των γαλλικών με τη σωστή μέθοδο. Εγγυημένη επιτυχία σε όλες τις εξετάσεις πιστοποιητικών γλωσσομάθειας. Παροχή σημειώσεων.

Μαθήματα γαλλικών/ Αγ.Στέφανος Αττικής

Καθηγήτρια πτυχιούχος γαλλικής φιλολογίας με πολυετή πείρα  παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών  σε μαθητές όλων των επιπέδων. Υπεύθυνη προετοιμασία για τα διπλώματα DELF, DALF, SORBONNE.  Ειδικά προγράμματα  για ενήλικες.

Μαθήματα γαλλικής γλώσσας - Βόλος

Μαθήματα γαλλικών παραδίδονται από καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Επιστήμες Εκπαίδευσης παν/μίου Βρυξελλών. 12ετη διδακτική εμπειρία( δημόσια-ιδιωτική) στην εκμάθηση της γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες, στην άριστη και μεθοδική προετοιμασία όλων των πτυχίων/εξετάσεων και στον αποτελεσματικό σχεδιασμό εντατικών μαθημάτων. Το πρώτο ραντεβού ενημέρωσης/γνωριμίας δωρεάν.

Γερμανικά – Αγγλικά – Ιταλικά/ Χανιά Κρήτης

Καθηγήτρια με μεταπτυχιακές σπουδές - αξιολογήτρια εξετάσεων παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μεμονωμένους μαθητές ή μικρά groups με χαμηλές τιμές και ευέλικτο πρόγραμμα. 
Ειδίκευση και διδακτική εμπειρία σε εκπαίδευση τουριστικών επιχειρήσεων/ ξενοδοχείων.

Μαθήματα Αγγλικών και Γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται μαθήματα Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες από έμπειρη καθηγήτρια με Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης και της Δια Βίου Μάθησης. Μαθήματα όλων των επιπέδων. Προετοιμασία μαθητών  για πτυχία και προετοιμασία μαθητών λυκείου για ειδικό μάθημα Αγγλικά & Γαλλικά. 

Μαθήματα γαλλικών/ Πάτρα

Καθηγήτρια  Γαλλικής Φιλολογίας κάτοχος 2 μεταπτυχιακών με εμπειρία στην προετοιμασία διπλωμάτων DELF-DALF-SORBONNE αναλαμβάνει μαθητές όλων των επιπέδων καθώς και την προετοιμασία για το εξωτερικό. 

Μαθήματα γαλλικών σε αρχάριους για προετοιμασία διπλωμάτων

Καθηγήτρια Γαλλικών με σπουδές σε Γαλλία (Université de Rennes II) και Ελλάδα (Πανεπιστήμιο Αθηνών) με δωδεκαετή πείρα και εισηγήτρια ΛΑΕΚ παραδίδει μαθήματα γαλλικών σε αρχάριους, για τα διπλώματα Delf, Dalf, Sorbonne, το Κρατικό Πιστοποιητικό, το TFS (Τεστ Γνώσης της Γαλλικής για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό), για το ειδικό μάθημα των Πανελληνίων, καθώς και για ενισχυτική σχολική διδασκαλία.

Προτείνεται Ειδική Μεθοδολογία στον κάθε μαθητή αναλόγως των αναγκών του και του σκοπού εκμάθησης της γαλλικής.

Δίνονται δωρεάν εμπλουτισμένες προσωπικές σημειώσεις.

Καθώς και εξειδικευμένα μαθήματα:

  • μεθοδολογία του γαλλικού τρόπου γραφής κειμένων
  • μεθοδολογία prise de notes
  • εξειδικευμενο λεξιλογιο (εconomie-gestion medecin litterature histoire pedagogie hotellerie)

 

Subscribe to this RSS feed