Κρήτη

Φυσικός παραδίδει μαθήματα/ Χανιά

ΦΥΣΙΚΟΣ απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου με μεταπτυχιακό στο Πολυτεχνείο Κρήτης και διδακτική εμπειρία. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου στις περιοχές από Κολυμπάρι μέχρι Χανιά. Θεωρία, επίλυση ασκήσεων και διαγωνίσματα για διόρθωση ελλείψεων και καλύτερη εμπέδωση. Τιμές συζητήσιμες, επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

Μαθήματα μουσικής δημιουργίας - Τρομπέτα / Αθήνα

Παραδίδονται μαθήματα τρομπέτας (κλασικής και παραδοσιακής και άλλων ειδών) σε αρχάριους.
Παραδίδονται μαθήματα θεωρίας της ευρωπαϊκής και λαϊκής μουσικής. Επίσης μαθήματα αρμονίου και αρμονίας, σολφέζ, ντικτέ. Μαθήματα βυζαντινής μουσικής. Μαθήματα boomwhackers μουσικοί σωλήνες. Μαθήματα μουσικής και για αμεα. 

Ιδιαίτερα μαθήματα οικονομικών/ Χανιά Κρήτη

Οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας & Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων σε μαθητές Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ. Δωρεάν επαναληπτικά διαγωνίσματα και εξασφαλισμένη ολοκλήρωση ύλης με δύο ώρες μάθημα εβδομαδιαίως. 

Γερμανικά – Αγγλικά – Ιταλικά/ Χανιά Κρήτης

Καθηγήτρια με μεταπτυχιακές σπουδές - αξιολογήτρια εξετάσεων παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μεμονωμένους μαθητές ή μικρά groups με χαμηλές τιμές και ευέλικτο πρόγραμμα. 
Ειδίκευση και διδακτική εμπειρία σε εκπαίδευση τουριστικών επιχειρήσεων/ ξενοδοχείων.

Μαθήματα ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας - Ηράκλειο

Παραδίδω μαθήματα κιθάρας μέσο ίντερνετ (skype κτλ)  και κατ' οίκον ανάλογα την περιοχή. Μαθήματα κιθάρας ακουστικής και ηλεκτρικής. Τιμή συζητήσιμη ανάλογα την οικονομική δυνατότητα του μαθητή.

Μαθήματα Ιταλικών στα Χανιά

Καθηγήτρια με σπουδές στην Ιταλία και 15ετή εμπειρία παραδίδει μαθήματα ιταλικών για όλα τα επίπεδα και τα πτυχία, για εισαγωγή σε ιταλικά πανεπιστήμια, καθώς και για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ειδική ορολογία και μεθοδολογία για τον κλάδο του τουρισμού.

Καθημερινό διάβασμα μαθητών δημοτικού

Αριστούχα δασκάλα, αποφοίτηση παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης, και μεταπτυχιακή φοιτήτρια ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης με εμπειρία σε καθημερινή μελέτη μαθητών και κάλυψη μαθησιακών κενών (διδασκαλία σε φροντιστήριο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης) αναλαμβάνει το καθημερινό διάβασμα μαθητών δημοτικού, κάλυψη μαθησιακών κενών, καλλιέργεια δεξιοτήτων!  Στην αγγλική γλώσσα κατοχή πτυχίου proficiency!

Subscribe to this RSS feed