Καθηγητής

Μαθήματα Υπολογιστή κατ'οίκον - Αθήνα, Πειραιάς

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Πληροφορικής αναλαμβάνει σε όλη την Αττική οικονομικά, την εκμάθηση υπολογιστών στο χώρο σας. Χρήση Internet, Windows, Word, Excel, Powerpoint, email, social media, εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών, διαχείριση φακέλων - αρχείων, εκμάθηση smartphone, tablet.
Μαθήματα πάσης φύσεως για όλες τις ηλικίες, από επίπεδο αρχάριου έως και προχωρημένο επίπεδο. Παρέχονται σημειώσεις - βοηθήματα

Καθηγητής Φυσικής και Μαθηματικών στην Αθήνα

Καθηγητής Φυσικής και Μαθηματικών τα τελευταία 7 χρόνια, με πτυχίο στην Φυσική και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Εφαρμογές των Μαθηματικών από το ΕΚΠΑ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στην Φυσική και τα Μαθηματικά σε μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου. Επιπλέον, παρέχει επιπρόσθετο υλικό σημειώσεων και υλικό Κυριακάτικης αξιολόγησης.

Ιδιαίτερα Μαθηματικών, Θεσσαλονίκη

Καθηγητής Μαθηματικών με πολυετή εμπειρία, απόφοιτος Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα "Διδακτική των Μαθηματικών" παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή. Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις. 

Φιλολογικά Μαθήματα/ Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια, φιλόλογος, απόφοιτη τμήματος φιλολογίας Α.Π.Θ. με εμπειρία 10 ετών και πολλές επιτυχίες στις Πανελλήνιες, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Οργάνωση, Εμπειρία, Μεθοδικότητα.

Ιδιαίτερα Μαθηματικών Θεσσαλονίκη

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ. παραδίδει ιδιαίτερα σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Δίνεται έμφαση στην κάλυψη κενών και το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή. Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Mαθηματικός για Ιδιαίτερα και Συνοδός Παράλληλης στήριξης/ Θεσσαλονίκη

Μαθηματικός με 11χρόνια εμπειρία σε ιδιαίτερα Μαθηματικών -Φυσικής -Χημείας διδάσκει σε μαθητές από Δημοτικό έως Γ Λυκείου. Εμπειρία σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Προυπηρεσία 2 ετών ως συνοδός  ιδιωτικής παράλληλης στήριξης σε δημόσιο σχολείο. Διαθέσιμη για συνοδός παράλληλης στήριξης.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Χημείας / Θεσσαλονίκη

Καθηγητής Χημικός με εικοσαετή εμπειρία παραδίδει μαθήματα Χημείας και σε μαθητές Α,Β και Γ Λυκείου με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα.Έλεγχος της επίδοσης του μαθητή μέσα από 20 γραπτά διαγωνίσματα για την Γ Λυκείου.

Subscribe to this RSS feed