Ισπανικά

Μαθήματα Αγγλικών και Ισπανικών

Πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας του Α.Π.Θ και κάτοχος διπλώματος Cervantes Ισπανικών με εμπειρία σε φροντιστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , παραδίδει μαθήματα αγγλικών και ισπανικών σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα. Προετοιμασία για πτυχία lower, proficiency (Michigan, Cambridge). *Eιδικές τιμές σε γκρουπ και μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης από τελειόφοιτη φοιτήτρια της ισπανικής γλώσσας και φιλολογίας (Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών ). 10€μιάμιση ώρα, στον χώρο σας ή στον χώρο μου

Μαθήματα ισπανικών στη Χαλκίδα

Μαθήματα ισπανικών όλων των επιπέδων για ενήλικες και παιδιά παραδίδονται στη Χαλκίδα από κοπέλα με μητρική γλώσσα τα ισπανικά και σπουδές στην ισπανική φιλολογία σε εξέλιξη. Εμπειρία, ευχάριστη διδασκαλία με οπτικοακουστικά μέσα, έμφαση στην επικοινωνία και το διάλογο. Προετοιμασία για εξετάσεις, ταξίδια , εργασία κτλ. μιλώντας ισπανικά απ΄την πρώτη μέρα!

Μαθήματα Ισπανικών/ Χαλκίδα

Ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών όλων των επιπέδων παραδίδονται από κοπέλα native speaker στη Χαλκίδα, για ενήλικες και παιδιά. Εμπειρία, ευχάριστη διδασκαλία με οπτικοακουστικά μέσα, έμφαση στην επικοινωνία και το διάλογο. Προετοιμάσου για εξετάσεις, ταξίδια, εργασία κτλ. μιλώντας ισπανικά απ΄την πρώτη μέρα!

Subscribe to this RSS feed