Γαλλικά

Μαθήματα Γαλλικών - Θεσσαλονίκη

 Μαθήματα γαλλικών παραδίδονται από καθηγήτρια απόφοιτη Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη διδακτική και πολυετή εμπειρία σε δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, 

Ιδιαίτερα Αγγλικών και Γαλλικών

Πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών όλων των επιπέδων. Προσιτές τιμές. Παράδοση μαθημάτων σε Άνω Πόλη, Συκιές, κέντρο Θεσσαλονίκης, Καλαμαριά, Τούμπα και Τριανδρία. Η μέθοδος και η εκμάθηση θα αποφασίζεται από κοινού με τον υποψήφιο μαθητή. Επικέντρωση στις ανάγκες και τις επιδιώξεις του ενδιαφερόμενου και προετοιμασία για όλα τα πτυχία.

Μαθήματα Γαλλικών/ Αθήνα

Γαλλικών μαθήματα από εξαιρετικά έμπειρο Καθηγητή, Μεταφραστή και Διερμηνέα. Όλα τα επίπεδα από Α1 ως C2. Μαθήματα ξενόγλωσσης επιστημονικής ορολογίας και προετοιμασία για ξένα πανεπιστήμια. Μαθήματα επιχειρηματικής γαλλικής γλώσσας, υποστήριξη φοιτητών γαλλικής φιλολογίας. 

Μαθήματα γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται από αριστούχο πτυχιούχο καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ με πολυετή φροντιστηριακή πείρα. Εγγυημένη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Δωρεάν βιβλία. Ειδική προετοιμασία για όσους επιθυμούν να φύγουν εξωτερικό.

Ιδιαίτερα και διαδικτυακά μαθήματα Γαλλικών/ Θεσσαλονίκη

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών από έμπειρη Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας ΑΠΘ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και μέσω διαδικτύου σε απομακρυσμένες περιοχές/εξωτερικό, σε μαθητές, φοιτητές και ενήλικες. Προετοιμασία για Delf και Dalf, Sorbonne, κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (όλα τα επίπεδα), πανελλήνιες, σπουδές και Erasmus σε Γαλλόφωνες χώρες. Δίδεται δωρεάν πλούσιο υλικό και σημειώσεις. 

Γαλλικά όλων των επιπέδων/ Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια γαλλικών, μεταφράστρια, διερμηνέας, εξετάστρια, με σπουδές στο Université de Nancy 2 και πτυχιούχος του ΑΠΘ, με πολυετή προϋπηρεσία και συνεχή παιδαγωγική εμπειρία στο χώρο της διδασκαλίας, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες, ατομικά ή ομαδικά, σε χαμηλές τιμές, δια ζώσης ή διαδικτυακά. Αναλαμβάνει την εκμάθηση των γαλλικών με τη σωστή μέθοδο. Εγγυημένη επιτυχία σε όλες τις εξετάσεις πιστοποιητικών γλωσσομάθειας. Παροχή σημειώσεων.

Μαθήματα γαλλικών/ Αγ.Στέφανος Αττικής

Καθηγήτρια πτυχιούχος γαλλικής φιλολογίας με πολυετή πείρα  παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών  σε μαθητές όλων των επιπέδων. Υπεύθυνη προετοιμασία για τα διπλώματα DELF, DALF, SORBONNE.  Ειδικά προγράμματα  για ενήλικες.

Subscribe to this RSS feed