Φυσικός

Ιδιαίτερα μέσης εκπαίδευσης και Φοιτητικά μαθήματα - Άρτα

ΦΥΣΙΚΟΣ με μεταπτυχιακή ειδίκευση και εμπειρία παραδίδει μαθήματα κατ' οίκον φυσικής, μαθηματικών, χημείας, βιολογίας τάξεων γυμνασίου - λυκείου και πανεπιστημιακά μαθήματα φυσικής- ηλεκτρολογίας σε φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ. 

Φυσική Χημεία - Θεσσαλονίκη

Έμπειρος καθηγητής Φυσικής προετοιμάζει με επιτυχία, μαθητές όλων των τάξεων γυμνασίου και λυκείου στο μάθημα της φυσικής. 
• Παραδίδονται επίσης ιδιαίτερα μαθήματα χημείας και μαθηματικών γυμνασίου. 
• Προετοιμασία για πανεπιστήμια του εξωτερικού ( IB Physics tutoring )
• Κάλυψη κενών και συστηματική προετοιμασία για τις εξετάσεις με δωρεάν διδακτικό υλικό . 

Ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής - Πειραιάς

ιδιαίτερα μαθήματα στη Φυσική και τα Μαθηματικά, από Φυσικό, διπλωματούχο της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κάτοχος MASTER, με 12ετή εμπειρία στη διδασκαλία. τηλέφωνο: 6941446110 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ώρες επικοινωνίας: 18:00-22:00

Ιδιαίτερα Φυσικής, Θεσσαλονίκη

Πτυχιούχος Φυσικής του Α.Π.Θ με δεκαετή τουλάχιστον εμπειρία στο χώρο των ιδιαίτερων μαθημάτων παρέχει μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών για όλες τις τάξεις.Το μάθημα είναι εστιασμένο στις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε παιδιού με στόχο την άμεση του βελτίωση.

Μαθήματα Φυσικής-Χημείας (Γυμνασίου-Λυκείου), Science (IGCSE) και Physics-Chemistry (IB)/ Παιανία/Αττική

Δρ. Φυσικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη «Φυσική Περιβάλλοντος» και Διδακτορικό Δίπλωμα στις «Χημικές Επιστήμες». Έχει 12 έτη εμπειρία στη διδασκαλία της Φυσικής και της Χημείας Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ εργάστηκε για 5 έτη ως Science Teacher σε μεγάλο Κέντρο Βιωματικής Μάθησης. Αναλαμβάνει τη προετοιμασία μαθητών στο Science (στο πλαίσιο του IGCSE) καθώς και Physics, Chemistry ( στο πλαίσιο του IB). Μεταξύ άλλων, έχει άνω των 40 δημοσιεύσεων σε έγκριτα Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά Υψηλού IF.

Φυσικός παραδίδει μαθήματα/ Χανιά

ΦΥΣΙΚΟΣ απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου με μεταπτυχιακό στο Πολυτεχνείο Κρήτης και διδακτική εμπειρία. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου στις περιοχές από Κολυμπάρι μέχρι Χανιά. Θεωρία, επίλυση ασκήσεων και διαγωνίσματα για διόρθωση ελλείψεων και καλύτερη εμπέδωση. Τιμές συζητήσιμες, επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

Ιδιαίτερα μαθήματα/ Αθήνα Καματερό

Τελειόφοιτη του τμήματος Φυσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με 4ετή εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθηματικά και φυσική σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, καθώς και προετοιμασία και μελέτη όλων των μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού. 

Iδιαίτερα μαθήματα φυσικής

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής και μεταπτυχιακός φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πολυετή φροντιστηριακή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό προσαρμοσμένο σε κάθε μαθητή με στόχο τη βέλτιστη απόδοσή του.Ειδικές τιμές για αδέρφια και για τμήματα 2-3 ατόμων.

Ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής & Μαθηματικών / Θεσσαλονίκη

Φυσικός με εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα και στο χώρο των φροντιστηρίων παραδίδει μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών κατ' οίκον σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου.  Η τιμή διαφοροποιείται αν πρόκειται για πολλές  ώρες

Φυσικής και Χημείας ιδιαίτερα μαθήματα / Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας από έμπειρο φυσικό-χημικό με μεταδοτικότητα σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου, ΕΠΑΛ. Σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις προαγωγικές και πανελλήνιες με κατάλληλη προετοιμασία, παρέχονται φροντιστηριακές σημειώσεις, επιλεγμένες ασκήσεις. Υπεύθυνη προετοιμασία κατεύθυνσης για πανελλήνιες, τακτικά διαγωνίσματα δωρεάν και 1η επίσκεψη δωρεάν.

Μαθήματα μαθηματικών, φυσικής και πληροφορικής - Αττική, Αγία Παρασκευή

Απόφοιτος της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Πληροφορικής σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. 

Subscribe to this RSS feed