Μαθήματα ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη. Βρες όλες τις αγγελίες για ιδιαιτερα μαθηματα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, τούρκικα, βουλγάρικα κ.α. στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://meletise.gr/ksenes-glosses/psaxno-daskalo-se/thessaloniki.html

 

 • Γερμανικά για όλους - Θεσσαλονίκη

  Καθηγήτρια Γερμανικών (με μητρική γλώσσα τα γερμανικά) με πολύχρονη εμπειρία, παραδίδει μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες. Προετοιμασία όλων των επιπέδων των πτυχίων Goethe, oesd, κρατικό και προετοιμασία του ειδικού μαθήματος των πανελληνίων.
  Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και συχνές επαναλήψεις.

   
   
 • Ιδιαίτερα Γερμανικών - Θεσσαλονίκη

  Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών όλων των επιπέδων από καθηγήτρια με μητρική γλώσσα τα Γερμανικά, απόφοιτη Πανεπιστημίου Μονάχου με πολυετή διδακτική εμπειρία για όλα τα πτυχία με παιδιά, ενήλικες, φοιτητές και μεταφράσεις

   
   
   
 • Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικών στη Θεσσαλονίκη

  Παραδίδονται μαθήματα Ιταλικών από Καθηγήτρια με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και με πολυετή εμπειρία σε ιδιαίτερα και φροντιστήρια. Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τους στόχους του κάθε μαθητή. Προετοιμασία για όλα τα επίπεδα και για εισαγωγικές εξετάσεις. Παρέχεται υλικό. 

   
 • Μαθήματα Υψηλών Βαλυριανών - Θεσσαλονίκη (περίχωρα)

  Λατρεύετε να μαθαίνετε γλώσσες, όσο πιο εξωτικές και το καλύτερο; Είστε μήπως ένας παθιασμένος fan του Game of Thrones και θέλετε να μιλάτε την μητρική γλώσσα της Daenerys και να καταλαβαίνετε ξόρκια και εντολές μέσα στη σειρά ακόμη και αν δεν υπάρχουν υπότιτλοι; Τότε μάθετε Υψηλά Βαλυριανά, μια conlang κατασκευασμένη από τον γλωσσολόγο David J. Peterson, γλώσσα των Δρακοκαβαλάρηδων της Παλαιάς Βαλυρίας πριν από τον Κατακλυσμό της, Αν και φαίνεται μια γλώσσα περίπλοκης γραμματικής θα συνειδητοποιήσετε ότι έχει μια πιο κανονική δομή απ' ότι π.χ. τα Αρχαία. Σε κάθε περίπτωση άριστη για να ακονιστεί το μυαλό!

   
   
   
 • Θερινά Ταχύρυθμα Αγγλικά - Θεσσαλονίκη

  Θερινά Ταχύρυθμα Αγγλικά για όλα τα πτυχία σε τιμές πακέτου από έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας με διαμονή στη Μεγάλη Βρετανία και μεταπτυχιακά. Πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας μέσα από λογοτεχνικά κείμενα αν ζητηθεί. 

Ειδήσεις και επικαιρότητα για θέματα εκπαίδευσης

Μαθήματα ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών στη Θεσσαλονίκη. Βρες όλες τις αγγελίες για ιδιαιτερα μαθηματα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, τούρκικα, βουλγάρικα κ.α. στον παρακάτω σύνδεσμο.

June 9, 2019

Διάβασε το άρθρο!