Διάσπαση προσοχής

Ειδική Αγωγή - Πρέβεζα/ Άρτα

Ειδικής Παιδαγωγός- Φιλόλογος MEd Επιστήμες αγωγής- Ειδική Αγωγή, MSc Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών μονάδων, με Μετεκπαίδευση στη Συμβουλευτική, Γνώση του Τεστ Ανάγνωσης "Τεστ-Α", γνώσεις γραφής Braiile και Νοηματικής Γλώσσας, πολυετή εμπειρία στην Ειδικής αγωγή προσφέρει υπηρεσίες αντιμετώπισης συμπεριφοράς και μάθησης, εστιάζοντας στην ανίχνευση, στην αξιολόγηση, στην παρέμβαση και στην εποπτεία για παιδιά με Γενικές ή Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, με δυσκολίες μεταφοράς της σκέψης στο γραπτό λόγο,με συμπεριφορικά-συναισθηματικά προβλήματα, με ΔΕΠ-Υ, με Διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, αισθητηριακές δυσλειτουργίες ή με νοητική ανωριμότητα.

Παράλληλη στήριξη - Δυτική θεσσαλονίκη

Αναλαμβάνω την παράλληλη στήριξη παιδιών προσχολικής ηλικίας. Με εμπειρία 2 σχολικών ετών αλλά και πιστοποίηση της ειδικότητας βοηθού εργοθεραπείας,με σεμινάρια στην παράλληλη στήριξη, προσφέρω εξατομικευμένο πρόγραμμα στις ανάγκες κάθε παιδιού σε προσιτές τιμές και συνεχούς συνεργασίας με θεραπευτές που ασχολούνται με το παιδί.

Ιδιαίτερα μαθήματα, παράλληλη στήριξη/ Θεσσαλονίκη

Δασκάλα με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή παραδίδει:
-ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι 
-παράλληλη στήριξη στο σχολείο
Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό. Ακολουθείται ειδικό εξατομικευμένο πρόγραμμα για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Ιδιαίτερα μαθήματα- Ιδιωτική Παράλληλη Στήριξη / Κομοτηνή

Δασκάλα, απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και νυν φιλόλογος (προπτυχιακή)του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με 2ετή εμπειρία στη γενική διδασκαλία και ενός έτους εμπειρία στη διδασκαλία μαθητή στο Φάσμα του Αυτισμού, καθώς και στη διδασκαλία δίγλωσσου μαθητή, αναλαμβάνει παράλληλη στήριξη μαθητών δημοτικού και ιδιαίτερα μαθήματα σε δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο.
Ειδικές τιμές για αδέρφια (το πρώτο μάθημα γνωριμίας για κάθε μαθητή δωρεάν). 
Διατίθεται πλούσιο διδακτικό υλικό, καθώς έχω δημιουργήσει πλήρη σχέδια διδασκαλίας για τα μαθήματα όλων των τάξεων του δημοτικού και τα φιλολογικά μαθήματα γυμνασίου-λυκείου.
Έχω ασχοληθεί διεξοδικά και με τη δημιουργία σχεδίων διδασκαλίας/δραστηριοτήτων και για μη βλέποντες μαθητές (διαθέτω πιστοποιητικό Braille).
Είμαι συνεργάσιμη, δημιουργική, με άριστες επικοινωνιακές γραπτές και προφορικές δεξιότητες, καθώς και μεταδοτικότητα.
Αναλαμβάνω και προετοιμασία για την επόμενη τάξη- κάλυψη κενών της προηγούμενης, μελέτη, δημιουργική απασχόληση και κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Εκπαιδευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη/ Θεσσαλονίκη

Ψυχολόγος με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή και 10ετή εμπειρία με παιδιά αναλαμβάνει την υποστήριξη (εκπαιδευτικά και ψυχοκοινωνικά) παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Εξατομικευμένη προσέγγιση στα αγγλικά

Καθηγήτρια αγγλικών - ειδική παιδαγωγός με εμπειρία στο ΔΑΔ,  (πρώην εξετάστρια ΗΑU ) αναλαμβάνει εξατομικευμένα προγράμματα για παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και ΔΑΔ, αξιολόγηση-πρώιμη παρέμβαση, παιγνιοθεραπεια-θεατρικό παιγνίδι. Προετοιμασία για ΕCCE ECPE TOEIK TOEFL IELT, παιδιών τυπικής εκπαίδευσης -ενηλίκων- bussiness oriented english -everyday english

Παιδαγωγός/ Θεσσαλονίκη

Έμπειρη Παιδαγωγός με μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση, πτυχίο Αγγλικών Proficiency και επί πτυχίο στο πιάνο αναλαμβάνει: Προετοιμασία των μαθημάτων όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου.  Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας. Εκμάθηση πιάνου στις μικρές τάξεις. Φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών όλων των ηλικιών.

Mαθηματικός για Ιδιαίτερα και Συνοδός Παράλληλης στήριξης/ Θεσσαλονίκη

Μαθηματικός με 11χρόνια εμπειρία σε ιδιαίτερα Μαθηματικών -Φυσικής -Χημείας διδάσκει σε μαθητές από Δημοτικό έως Γ Λυκείου. Εμπειρία σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Προυπηρεσία 2 ετών ως συνοδός  ιδιωτικής παράλληλης στήριξης σε δημόσιο σχολείο. Διαθέσιμη για συνοδός παράλληλης στήριξης.

Παράλληλη στήριξη - Αθήνα Αττική

Απόφοιτη Φιλολογίας - Παιδαγωγικών με εξειδίκευση στην Ψυχολογία & την Ειδική Αγωγή, αναλαμβάνει την παράλληλη στήριξη και διδασκαλία μαθητών με ΔΑΔ, ΔΕΠΥ, Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες. Παρέχονται συνεδρίες Ειδικών Μαθησιακών τεχνικών και παρεμβάσεων ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Εύρος περιοχών: Ν. Ιωνία, Ν. Ηράκλειο, Περισσός, Πευκάκια, Ν. Φιλαδέλφεια, Φιλοθέη, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση.

Ειδική Παιδαγωγός, Φιλόλογος - Ηράκλειο Κρήτης

Ειδική Παιδαγωγός- Φιλόλογος αναλαμβάνει τη δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου ιδιαίτερων μαθημάτων για μαθητές Δημοτικού και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης με Μαθησιακές Δυσκολίες,  Δυσφασία και Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος.

Φύλαξη παιδιών, δημιουργική απασχόληση - Βόλος, Νέα Ιωνία

Ελληνίδα μητέρα, διπλωματούχος πιάνου με πολυετή εμπειρία σε ωδεία και δημιουργική απασχόληση παιδιών, εμπειρία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες καθώς και σε παιδιά ιδιαίτερων δεξιοτήτων, ενδιαφέρεται για πρωινή φύλαξη και απασχόληση παιδιών.

Καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου

Φιλόλογος με πολυετή εμπειρία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία - διάσπαση προσοχής) αναλαμβάνει την πλήρη καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού - Γυμνασίου σε όλα τα μαθήματα και βοήθεια στις ξένες γλώσσες. Επίσης αναλαμβάνει προετοιμασία για Πανελλαδικές εξετάσεις. Άριστα αποτελέσματα.

Subscribe to this RSS feed