Δάσκαλος

Δασκάλα Δημοτικού, Αθήνα Δυτικά προάστια

Απόφοιτη παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με πολυετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού με στόχο την εμπέδωση των όσων έχουν διδαχθεί στην σχολική τάξη καθώς και την βαθύτερη εμπέδωση όλων των μαθημάτων .

Φιλολογικά Μαθήματα/ Θεσσαλονίκη

Καθηγήτρια, φιλόλογος, απόφοιτη τμήματος φιλολογίας Α.Π.Θ. με εμπειρία 10 ετών και πολλές επιτυχίες στις Πανελλήνιες, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Οργάνωση, Εμπειρία, Μεθοδικότητα.

Καθημερινή μελέτη ή παράλληλη στήριξη/ Λάρισα

Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και μεταπτυχιακός φοιτητής στη "Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων", με ειδίκευση στην ειδική αγωγή  παρακολούθηση σεμινάριου γύρω από τη διαχείριση της παιδικής συμπεριφοράς. Αναλαμβάνει: Την καθημερινή μελέτη του παιδιού, Ενισχυτική διδασκαλία σε συγκεκριμένα μαθήματα για παιδιά με ή  χωρίς μαθησιακές δυσκολίες. Παράλληλη στήριξη στο σχολείο για κάθε περίπτωση που χρήζει  ειδικής παρέμβασης. Χρήση επιστημονικά ορθών μεθόδων διδασκαλίας με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες (ταλέντα αλλά και αδυναμίες) του παιδιού.

Ιδιαίτερα Μαθήματα όλων των τάξεων του Δημοτικού/ Θεσσαλονίκη

Αριστούχος απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, με εμπειρία διδασκαλίας σε δίγλωσσα παιδιά και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. 

Ιδιαίτερα Μαθήματα και Μελέτη παιδιών Δημοτικού - Αιγάλεω

Δασκάλα με επαγγελματική εμπειρία αναλαμβάνει τη μελέτη και την παραγωγική απασχόληση παιδιών δημοτικού, διδάσκει αγγλικά επιπέδου Β1 (πιστοποίηση επάρκειας διδασκαλίας, University of Michigan). Η αμοιβή της ωριαίας διδασκαλίας προσαρμόζεται στον αριθμό των ωρών διδασκαλίας. Δυνατότητα μελέτης σε γκρουπ μαθητών έως 3 ατόμων για χαμηλότερο κόστος στους γονείς.

Subscribe to this RSS feed