ΑΠΘ

Κοινωνιολογία - Ιδιαίτερα & online μαθήματα

Καθηγήτρια Κοινωνιολόγος (πτυχιούχος Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό ΑΠΘ) αναλαμβάνει την προετοιμασία μαθητών Γ' Λυκείου για τις εξετάσεις στο μάθημα της Κοινωνιολογίας δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου (Skype ή άλλη πλατφόρμα σύγχρονης εκπαίδευσης και με υλικό σε πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης).

Ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών - Μελέτη Δημοτικού, Λάρισα

Πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και αναλαμβάνει την καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού. Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό (προσωπικές σημειώσεις) και πραγματοποιούνται συχνά τεστ και διαγωνίσματα για την καλύτερη κατανόηση της ύλης.

Ιδιαίτερα Φιλολογικά Μαθήματα - Θεσσαλονίκη

Πτυχιούχος φιλόλογος (κυρία Ειρήνη) του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην ειδική αγωγή παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Παράλληλα, διακρίνεται για πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις ( αρχαία ελληνικά, έκθεση, λογοτεχνία και ιστορία). Επιδεικνύει υπευθυνότητα και ικανότητα προσαρμογής στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Φιλολογικά μαθήματα Θεσσαλονίκη

Πτυχιούχος φιλόλογος του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Αναλαμβάνω και την προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις, μετά από πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτόν, καθώς και τη διδασκαλία παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό. Υπευθυνότητα, μεταδοτικότητα και φιλικές τιμές. Φιλολογικά μαθήματα- αρχαία ελληνικά, νέα ελληνικά, έκθεση, λογοτεχνία, ιστορία και κοινωνιολογία.

Φιλολογικά μαθήματα στη Θεσσαλονίκη και σε κάποιες περιοχές στη Χαλκιδική

Έμπειρη καθηγήτρια φιλόλογος,απόφοιτος Α.Π.Θ με ειδίκευση στις κλασικές σπουδές και μεταπτυχιακό τίτλο στη διαπολιτισμική εκπαίδευση και διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου (γλώσσα-έκθεση, αρχαία, λατινικά, λογοτεχνία, ιστορία), σε φοιτητές της Φιλολοσοφικής Σχολής (αρχαία ελληνικά και λατινικά), σε ενήλικες (τα νεα ελληνικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα). Παρέχονται προσωπικές σημειώσεις και υλικό με ασκήσεις. Αναλαμβάνω εργασίες φοιτητών για διόρθωση-επιμέλεια και μεταφράσεις κειμένων από λατινικά και αρχαία.

Καθηγήτρια γερμανικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Έμπειρη καθηγήτρια Γερμανικών, απόφοιτη Γερμανικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά ή ενήλικες όλων των επιπέδων. Δυνατότητα προετοιμασίας για όλα τα πτυχία του Goethe Institut. Παρέχεται πλούσιο διδακτικό υλικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Παρέχεται βοήθεια και σε μαθητές του Γερμανικού Σχολείου. Μεγάλη εμπειρία σε εντατικά μαθήματα.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών - Αλεξανδρούπολη

Πτυχιούχος του ΑΠΘ και κάτοχος του Cambridge Certificate of Proficiency in English, με εμπειρία στην εκπαίδευση, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών όλων των επιπέδων σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και σε ενήλικες. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα εκμάθησης της γλώσσας μέσω Skype σε πανελλαδικό επίπεδο. Παρέχεται δωρεάν διδακτικό υλικό, ενώ πραγματοποιούνται προγραμματισμένα διαγωνίσματα για την εξασφάλιση της επιτυχίας και της κατανόησης του μαθήματος. Το μάθημα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Το πρώτο μάθημα είναι εντελώς δωρεάν. Τιμές προσιτές. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984436677 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φιλολογικά μαθήματα στη Θεσσαλονίκη

Κλασικός Φιλόλογος (ΑΠΘ) με φροντιστηριακή εμπειρία, απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας, παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε προσιτές τιμές από 7€/ώρα.

✔ Προετοιμασία μαθητών του γυμνασίου-λυκείου για τις σχολικές και τις πανελλήνιες εξετάσεις.
✔ Έκθεση ΕΠΑΛ.
✔ Προετοιμασία γ Λυκείου στα λατινικά, άγνωστο και έκθεση.
✔ Κοινωνιολογία γ Λυκείου.
✔ Προγραμματισμός και εποπτεία της μελέτης.
✔ Επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς.
✔ Ως κάτοχος proficiency παραδίνονται επίσης ιδιαίτερα αγγλικών για τις τάξεις junior, A,B,C,D senior και Lower από 7Ε/Ω.
✔ Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης-ξένης γλώσσας.

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη - Ανώτατη και Μέση εκπαίδευση

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με Μεταπτυχιακό, με άδεια διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας, συγγραφέας βιβλίων για φοιτητές του Τμήματος που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ζήτη, με εμπειρία σε διδασκαλία σε φροντιστήρια, Κολέγιο, ιδιαίτερα παραδίδει μαθήματα από το 2003 σε φοιτητές του Τμήματος κι άλλων σχετικών Τμημάτων ου Πολυτεχνείου και ΤΕΙ.

Πολύ καλή συνεργασία, αντιμετώπιση όλων των θεμάτων θεωρίας, ασκήσεων, θεμάτων εξεταστικών με τρόπο τέτοιο ώστε να υπάρχει πολύ καλή κατανόηση της ύλης με επιτυχή αποτελέσματα στις εξετάσεις.Γίνονται δωρεάν τεστ για απόκτηση εμπειρίας που βοηθά πολύ σε διάφορους τομείς (ψυχολογικά, ουσιαστικά) όπως λένε οι ίδιοι οι φοιτητές. Ακόμη παραδίδονται μαθήματα (Μαθηματικά, Άλγεβρα, Στατιστική, Χημεία) σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερα Φιλολογικά μαθήματα όλων των τάξεων - Λάρισα

Πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πολυετή πείρα παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Επιτυχής προετοιμασία για Πανελλαδικές εξετάσεις. Παροχή βοηθητικού υλικού και τακτά διαγωνίσματα.

Παροχή βοήθειας σε φοιτητές στα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών. Επιμέλεια - διόρθωση και δακτυλογράφηση εργασιών (χρέωση/ σελίδα κατόπιν συνεννόησης).

Ιδιαίτερα Αγγλικών και Γαλλικών

Πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών όλων των επιπέδων. Προσιτές τιμές. Παράδοση μαθημάτων σε Άνω Πόλη, Συκιές, κέντρο Θεσσαλονίκης, Καλαμαριά, Τούμπα και Τριανδρία. Η μέθοδος και η εκμάθηση θα αποφασίζεται από κοινού με τον υποψήφιο μαθητή. Επικέντρωση στις ανάγκες και τις επιδιώξεις του ενδιαφερόμενου και προετοιμασία για όλα τα πτυχία.

Μαθήματα Αγγλικών και Ισπανικών

Πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας του Α.Π.Θ και κάτοχος διπλώματος Cervantes Ισπανικών με εμπειρία σε φροντιστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , παραδίδει μαθήματα αγγλικών και ισπανικών σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα. Προετοιμασία για πτυχία lower, proficiency (Michigan, Cambridge). *Eιδικές τιμές σε γκρουπ και μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ιδιαιτερα μαθηματα - Θεσσαλονικη

Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Α.Π.Θ. και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές/-ήτριες Δημοτικού. Διαθέτω εμπειρία στην παράδοση κατ οίκον μαθημάτων στην Ελλάδα και σε Έλληνες του εξωτερικού καθώς και εργασιακή εμπειρία στον ελληνικό τομέα σχολείου του εξωτερικού.

Ιδιαίτερα Μαθηματικών, Θεσσαλονίκη

Καθηγητής Μαθηματικών με πολυετή εμπειρία, απόφοιτος Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα "Διδακτική των Μαθηματικών" παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή. Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις. 

Ιδιαίτερα μαθήματα Ποινικού Δικαίου & Δικονομίας - Θεσσαλονίκη

Υποψήφιος Διδάκτορας Νομικής στο Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και την Αγγλία και με πολυετή φροντιστηριακή διδακτική εμπειρία παραδίδει μαθήματα ποινικού δικαίου (γενικό/ειδικό μέρος, ποινολογία, σύνθεση) και ποινικής δικονομίας. Παρέχεται πλούσιο υποστηρικτικό υλικό (σημειώσεις, σχεδιαγράμματα, ασκήσεις). Δίδεται έμφαση στην επίλυση πρακτικών.  Δυνατότητα και online μαθημάτων. Τιμές προσιτές.

Subscribe to this RSS feed